Jobb volt a juve. Ennyi. Csak attól még nagyon fáj. Aki ennek örül, annak legalább ezzel örömet szerzek. Aupa Atleti. Megindult nem sikerült. Mint ahogy szokott. Általában. Hozom a balszerencsét. Mindent elbaszok. Ez is valami.

Ez most jól esett.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. március 13., szerda 13:51
Jobb volt a juve. Ennyi. Csak attól még nagyon fáj. Aki ennek örül, annak legalább ezzel örömet szerzek. Aupa Atleti. Megindult nem sikerült. Mint ahogy szokott. Általában. Hozom a balszerencsét. Mindent elbaszok. Ez is valami.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 13., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. március 13., szerda 12:41
Én már megszoktam, hogy minden fel van nagyítva. Tavaly a Bayern ellen Marcelo a 16-oson kívül kezezett egy beadásnál, aztán jöttek károgni, hogy az tizenegyes volt, megint továbbjuttatnak minket és még szabadrúgást sem adtak a Bayernnek(mondjuk azt elismertem, hogy az jogos lett volna). Most az Ajax ellen Benzema lövésénél 16-oson belül kezezés, de az semmi sem volt... az eset hasonló, csak a szituáció más... a szemüveget le kellene vennie ennek a sok károgónak. Kb olyan a helyzet, mint amikor Schumacher sz@rrá nyerte magát az F1-ben anno és már mindenki szinte ellene szurkolt. Itthon már azt beszélték, hogy biztos valamilyen csalással átállították az autóját, amivel sokkal jobban tud menni, de a FIA nem szúrta ki...petiamadridista írta: Igen ez meg a másik.
LV elleni, pláne h még VAR sem volt, sokkal egyértelműbb 11es volt.
Aztán mit összerinyált az egész világ.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. március 13., szerda 12:33
HozzászólásSzerző: lestat » 2019. március 13., szerda 11:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. március 13., szerda 11:46
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. március 13., szerda 11:14
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 13., szerda 11:07
Szerintem a lokest fujtak be. De egyebkent engem is idegesit, hogy nalunk a ziccerben levo LV felboritasat is megkerdojeleztek es hadjarat indult ellenunk.BLaZE írta: Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de sehol nem olvasni olyat, hogy kamutizivel ment tovább a juve. Bárhogy is nézem a visszajátszásokat a saját lábában esett el a csávó. Vagy csak én látom rosszul?![]()
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2019. március 13., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2019. március 13., szerda 10:15
Hasonlóan gondolom én is. Nyilván semmire sincs garancia, de abban, amiben a világon szerintem megkérdőjelezhetetlenül a legjobb, a befejezések arra talán igen. Aztán, hogy a későbbiekben ez mire lett volna elég már más kérdés, de felesleges is ezen agyalni már, mert a fociban sincs ha... Megint hatalmasat ment és az a győzni akarás, tűz, ami benne ég az priceless; ahogy érkezik, ahogy támadja a kaput, a lasztitCevel is ugyanugy meglennenek a problemak es az osz gyenge lett volna. De szerintem a Barca elleni meccsekbol jobban jottunk volna ki vele es a BL negyeddonto meglenne.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 13., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 13., szerda 9:56
Ez a Juve erdeme. 1000 fokon egtek, semmi eselyt nem hagytak a spanyoloknak. Nem engedtek az Atletit kontrazni, teljes erovel visszatamadtak, es 2-0 utan sem alltak vissza. Gyakorlatilag 95 percen keresztul 110%-on porogtek. Allegri es CR tokeletes meccset jatszottak.Kerlon írta: Hát nem gondoltam volna, hogy Simeone akkora barom, hogy csak védekeztetni akarja a csapatát, de megtette. Ez a Juve közel sem verhetetlen vagy sebezhetetlen. Sőt annyival jobbak csak, hogy elöl ott van Ronaldo, de éppúgy szétszedheti őket bárki majd, ahogy Cardiffban tettük ezt mi is. Itt meg még ennyi sem kellett volna, csak lőniük egy szaros gólt. 1-szer találták el a kaput.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 13., szerda 9:45
Cevel is ugyanugy meglennenek a problemak es az osz gyenge lett volna. De szerintem a Barca elleni meccsekbol jobban jottunk volna ki vele es a BL negyeddonto meglenne.Realista24 írta:Persze. Ha C itt van, triplazunk ahogy korábban vele mindig. Oh wait. Úgy írtok róla mintha vele nem kaptunk volna soha ki. De itt mindenki látja a még nem történt jövőt.petiamadridista írta: Így van.
Ezért írtam h nem csak Simeone nyeli ma.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2019. március 13., szerda 9:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 13., szerda 9:30
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. március 13., szerda 9:17
Ezt benéztedKerlon írta:Tottinho ömlengése is a másik csoportban... Alig vártam, hogy az első komoly C teljesítmény után ezt valaki elkezdje.Realista24 írta:
Persze. Ha C itt van, triplazunk ahogy korábban vele mindig. Oh wait. Úgy írtok róla mintha vele nem kaptunk volna soha ki. De itt mindenki látja a még nem történt jövőt.
Viszont tudom, hogy Te ott voltál az elsők között aki az odavágó után ahogy írtad: "Arrivederci amore"-t kívánt nekiTottinho írta:Nem vagyok én pszichológus de fejben, mentálisan nagyon sok dől el. Ez látszik CRen, a 100%-ban akarom és megmutatom csak azért is. Nem csak a gyakorlás a lényeg.
Amennyi fost kapott ő karrierje során 99%-ban másoknak rámegy a karrierjére. (Nem tudsz még egy ilyen focistát mondani, Messi a felét sem kapta/kapja ennek. +Messinél azért nézd meg azt a válogatott hozzáállást, hát minden az csak nem példa a saját hazád mezét viselve.) Ezt Ő teljesen kizárja, és ebből is csinál magának motiváltságot.
Én mindig csodálkozok rajta és valamikor belegondolok, hogy ezt hogy csinálja és bírja ilyen szinten?
És itt valaki mondhatja, hogy a pénz. De nála se minden az, azon nem tudod megvenni a fent említetteket.
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. március 13., szerda 9:16
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. március 13., szerda 8:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 13., szerda 8:01
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 13., szerda 7:58
Azert is volt ennyire szar az Atletico mert a Juve brutalis nyomast helyezett rajuk, eselyuk nem volt meg labdat kihozni se, alig jutottak el a kapuig. A kozonseg is odatette magat, CR-re pedig mindig ket ember figyelt, megsem ertek vele semmit.p.csabi1 írta: Jó azért ez az Atletico ma dupla 0 volt.
Nem is értem,hogy mit csináltak.
A Juventusban meg C.Ronaldo tud focizni.
Őt kell megfogni a többi mind nyugdíjas.![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem