Sikeresen lecsúsztak Earl Thomasról is, aki a Ravenshez ment, csakúgy mint Mark Ingram.. Ingram baromi olcsónak tűnik ezzel az évi 5M val, nem értem a. Saintsnek miért nem ért annyit, miközben Latavius Murrayre kidobnak 3,5t..wZoLee7 írta: Engem az nyugtatott h a vilag minden penze rendelkezesre all, az AB, OBJ, ET harmasbol kettot siman belehetne huzni...erre tessek. Semmi, jottek kozepes emberek hatalmas osszegeket foglalva, a top celpontok meg bagoert valtanak csapatot. Innentol ha nem Bosa fog 49ers sapkaban vigyorogni a draft estejen igen csak merges leszek, es belepek azok taboraba akik eluldoznek Lynchet jo messzire
1/2-n Bosát kötelező húzniuk, de eddig ez az FA siralmas, vártam, hogy legalább egy top Safety kerül hozzájuk ,lletve egy WR1-et kap Garoppolo.
A Dee Ford trade nem néz ki rosszul, pénzük van dögivel, de sokaknak ez sem tetszett.
JMC vel hosszabbított a Pats.
Sheldon Richardson pedig a Brownshoz került. Zseniális amit Dorsey lenyom eddig a héten
Nekem tetszik a Zeitler - Vernon csere is a Giantsel, ha Vernon formában van akkor nagyot nyerhet vele a csapatuk. Zeitler elit, de ha már tavaly második körben kihúzták Cobbertet Guardnak, egy ilyen csere belefért.
Jabrill Pepperst kicsit sajnálom , hogy odaadták a Giantsnek, könnyen pótolható játékos az eddigi teljesítménye alapján, viszont nagy kedvencem volt amit a Michiganen lenyomott
Ez nagyon fasza húzás volt a Jetstől, Bell pedig jól megszívta a tavalyi holdoutjával, mert nem sikerült leakasztani azt a hatalmas pénzt amit remélt.. összességében Gurley is jobban keres , mint ő.sebydani írta: Bell -> Jets.
Meghát a Jets szurkolóknak is jár ennyi öröm, ha már Barr meggondolta magát , és nyomott egy Josh McDanielst