Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Én se, bár gondolom ezen nem lepődtök meg, mert én már régebben is megkérdőjeleztem, hogy vele vagy nélküle járunk-e jobban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nope. A klub történelmének legjobb játékosa de az ő visszatérése indokolatlan és erőltetett lenne. Nem mondom,hogy nem lágyulna meg a szívem és nem örülnék neki de sportszakmailag baromság lenne visszahozni vénségére,hogy ledöntse a szobrát.Remy írta: Na, de akkor elméleti síkon menjünk bele.
Visszahoznád/tok CR-t, ha lenne rá lehetőség?
Zidane helyzete teljesen más. Ő edző és befejezetlen volt az itteni munkássága. Szerintem Céronaldo története befejezett.
Én amúgy még bappéval se hoznám vissza.És nagyon remélem,hogy Zizu sem Marcelo és a haverok másodvirágzásán fog dolgozni főként hanem A jövőn.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az nagyon tetszik, h Marcelo és Isco is mentek ma edzeni, a szabadnap ellenére is. #zizueffect
A szavazás meg nem lehet kérdés. Annak ellenére, h nem ismerek ( személyesen ) senkit, aki nálam jobban szerette vna a portugált míg itt volt, hülyeség lenne Őt választani Mbappé helyett.
A francia tökéletes lehetne egy jó darabig a 7esben nálunk.
Egyébként ha jön Hazard melyik mezszamot kapná? 11?

A szavazás meg nem lehet kérdés. Annak ellenére, h nem ismerek ( személyesen ) senkit, aki nálam jobban szerette vna a portugált míg itt volt, hülyeség lenne Őt választani Mbappé helyett.
A francia tökéletes lehetne egy jó darabig a 7esben nálunk.

Egyébként ha jön Hazard melyik mezszamot kapná? 11?

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Sportszakmailag jó döntés volt most eladni CR-t, annak tükrében milyen "boldogtalanná" vált itt...
34 éves, már semmit nem remélhetnénk tőle. Mbappé kell.
34 éves, már semmit nem remélhetnénk tőle. Mbappé kell.
- BlancoMark
Én sem, fel kell építeni a következő generációt, ebbe ő már nem fér bele.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem.Remy írta: Na, de akkor elméleti síkon menjünk bele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, de akkor elméleti síkon menjünk bele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isco és Marcelo mentek ma ennek ellenére.Kerlon írta:Volt hír, hogy szabadnapot kaptak.pheco írta: Mai edzesrol johetnek majd a kepek es videok. Foleg olyat szeretnek latni, ahol ZZ belep az oltozobe es Bale fejet mutatjak![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kell addig várni. Cé csaja két ZZ is back posztot is lajkolt.dzsi91 írta:RealMadridFanatic írta:
Izgalmas nyár lesz az biztos, a lapoknál tegnap csettintettek a főszerkesztők, most aztán lehet majd koholni a meredekebbnél meredekebb híreket.![]()
Ma ha kiesik a juve jönnek majd a céronaldos hírek is.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Volt hír, hogy szabadnapot kaptak.pheco írta: Mai edzesrol johetnek majd a kepek es videok. Foleg olyat szeretnek latni, ahol ZZ belep az oltozobe es Bale fejet mutatjak![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mai edzesrol johetnek majd a kepek es videok. Foleg olyat szeretnek latni, ahol ZZ belep az oltozobe es Bale fejet mutatjak

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
RealMadridFanatic írta:
Izgalmas nyár lesz az biztos, a lapoknál tegnap csettintettek a főszerkesztők, most aztán lehet majd koholni a meredekebbnél meredekebb híreket.![]()
Ma ha kiesik a juve jönnek majd a céronaldos hírek is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A Marcan van egy szavazas, a megkerdezettek 92%-a szerint Bale nem lesz a Real jatekosa a kovetkezo szezonban. Enyhen szolva nem kedvelik ott sem.

- RealMadridFanatic
L'Equipe is bedobta a Hazard Mbappé pakkot, mint elsődleges célpontok a nyárra. Amúgy szerintem esélyes is, de félek, a francia nem elérhető egyelőre.
A belga is nagyszerű lesz, de nála meg nagyon túlzó a 100M fontos ár. Lejáró szerződéssel, "nyílt" távozási szándékkal szerintem max. 70-80M euro a realitás még a mai piacon is.
Izgalmas nyár lesz az biztos, a lapoknál tegnap csettintettek a főszerkesztők, most aztán lehet majd koholni a meredekebbnél meredekebb híreket.
Bale meg hiába játssza az agyát, neki ez itt lefőtt. A nagyotmondó ügynöke most dolgozhat is legalább, de érte 100M körül illene zsebelni. Úgy egy egész pofás átigazolási keret is ZZ rendelkezésére állhat.
A belga is nagyszerű lesz, de nála meg nagyon túlzó a 100M fontos ár. Lejáró szerződéssel, "nyílt" távozási szándékkal szerintem max. 70-80M euro a realitás még a mai piacon is.
Izgalmas nyár lesz az biztos, a lapoknál tegnap csettintettek a főszerkesztők, most aztán lehet majd koholni a meredekebbnél meredekebb híreket.

Bale meg hiába játssza az agyát, neki ez itt lefőtt. A nagyotmondó ügynöke most dolgozhat is legalább, de érte 100M körül illene zsebelni. Úgy egy egész pofás átigazolási keret is ZZ rendelkezésére állhat.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Áááá gyerekek el sem hiszem, hogy visszajött a mester.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Igen.
Teljesen ellent mond a pályán mutatott magatartása annak, amit itt levergődik a maradásával.
Adebayor részéről megértem, hogy maradni akart. Ő kurva jól kijött mindnekivel, ha felraktuk, ment is mint a gép.
Viszont Bale-től csak a nyilatkozatok jönnek h jajj de maradna, de maga a teljesítmény 0. Illetve tényleg senkivel nem lehet jóban, azok alapján amennyire mi bele láthatunk a dolgokba.
érdekes....
Lehet tetszik neki madrid, mint város.
Teljesen ellent mond a pályán mutatott magatartása annak, amit itt levergődik a maradásával.
Adebayor részéről megértem, hogy maradni akart. Ő kurva jól kijött mindnekivel, ha felraktuk, ment is mint a gép.
Viszont Bale-től csak a nyilatkozatok jönnek h jajj de maradna, de maga a teljesítmény 0. Illetve tényleg senkivel nem lehet jóban, azok alapján amennyire mi bele láthatunk a dolgokba.
érdekes....
Lehet tetszik neki madrid, mint város.

ZIDANE
nemtudom mit vár meg minek.Realista24 írta: Zidane’s arrival completely changes things for Bale who may consider a departure this summer. Bale is disappointed by Zidane’s appointment but he will wait until the end of the season to discuss his future and make up his decision. [marca]
láthatóan nem érzi jól magát. nincs hasznára a csapatnak. a csapatnak sem hiányzik. a szurkolókat nem kamálja, a szurkolók jóformán rühellik. a társakra nagyívben szarik. és még lehetne folytatni.
értem, real madrid, fasza pénz, király élet, de tényleg ő nem akar már semmi komolyat a karrierjétől? költői kérdés. ennek a lébecolásnak, folyamatos feszültségnek éppen semmi értelme. nincs semmi racionális magyarázat, ami a maradását erősítené, sőt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Egyszerű lesz az a "discuss" meg "make up his decision".
Mész Angliába Béla, aztán helló.
Mész Angliába Béla, aztán helló.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane’s arrival completely changes things for Bale who may consider a departure this summer. Bale is disappointed by Zidane’s appointment but he will wait until the end of the season to discuss his future and make up his decision. [marca]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Done.Professore írta: Off: nem lehet ezt a Mourinhos szavazást leszedni.. Irritálja a szemem a neve![]()
Hazardra már tegnap írták, hogy 120at dobna érte Pérez, mert kell Zidane-nak.
5 napja állapodtak meg, utána elvileg rögtön megkeresték a belgát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema