Itt csempészhette be ZZ-t.

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. március 11., hétfő 21:20
Az biztos,hogy el lőtte a puskapor nagy részét vagy talán az egészetBlancoMark írta:Ez volt az utolsó utáni hibája amit egy pocsék szezon árán sikerült javítania. Imádom Perezt, de remélem most már háttérbe vonul, nagyon nincsen több dobása.tcskhun írta: Öreg Perez papa megint,hogy vigyorog,megint sikerült neki jól kijönnie a dolgokból de ehhez kellett,hogy belássa a hibáját,ezér is jó elnök a szememben
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. március 11., hétfő 21:19
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. március 11., hétfő 21:15
Ez volt az utolsó utáni hibája amit egy pocsék szezon árán sikerült javítania. Imádom Perezt, de remélem most már háttérbe vonul, nagyon nincsen több dobása.tcskhun írta: Öreg Perez papa megint,hogy vigyorog,megint sikerült neki jól kijönnie a dolgokból de ehhez kellett,hogy belássa a hibáját,ezér is jó elnök a szememben
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. március 11., hétfő 21:14
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. március 11., hétfő 20:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 11., hétfő 20:19
Faust írta: Na, zsir, addig neztem hogy bebizonyosodjon, nem zsozse libben be a terembe tarkopaszra nyirt fejjel.![]()
Hajra Zizou!
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. március 11., hétfő 20:19
Úgy tudom igen, de ha mégse, akkor nyárig Perez elintézi neki.KAG írta:Case is mar jo?
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 11., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. március 11., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. március 11., hétfő 20:14
Rodrygo, Vini, Militao (+Lunin), akiknek nincs EU-s útlevelük, szerintem Ödegaard nem számít annak ebben az esetben. 3 lehet.KAG írta:Am ennyi eun kivuli lehet a keretbe egyaltalan?
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 11., hétfő 20:07
Am ennyi eun kivuli lehet a keretbe egyaltalan?RealAsensio írta: Szerintem nincs mese, van tobb, mint 300 millio a tarcaban, ennek egy kisebb resze elmegy Hazardra, a befolyo osszegekbol es a maradekbol meg ramegyunk Mbappera, Neymar szerintem senkinek sem kell mar.
Militao es Rodrygo mar zsebben, itt van Vinicius, Reguilon potolja Marcelot, de o marad, igy lesz bal oldalunk, Odri tokeletes Carvajallal, kozepen is rendben vagyunk.
A kozeppalya mar erdekesebb, talan Kovacic visszater, James keves ide, Odegaard szerintem kap egy evet a bizonyitasra, Modric rotalva jatszani fog, Kroos alap, Case szinten, de Llorrente lesz a parja, ugyhogy o is marad. Isco kerdojel, szerintem kicsapta a biztositekot, Balelel egyutt. Lucas V. marad. Navas kerdojel, rajta mulik. Valverde kolcson. Mariano talan marad, ha nem sertodott meg teljesen. Brahim Diaz kapja Isco helyet, ha nem, akkor kolcson.
Tamadok: Mbappe, Benzema, Mariano/Rodrygo, Lucas, Vinicius
Kozeppalya: Modric, Kroos, Hazard, Casemiro, Llorente, Odegaard, Brahim/Kovacic
Vedok: Carvajal, Ramos, Varane, Militao, Odriozola, Reguilon, Marcelo, Nacho, Hakimi ???
Kapusok: Courtois, Navas/Lunin
De ha ZZ valoban szabadon igazolhat, akkor lesznek meglepetes emberek, pl francia vagy holland ligabol![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. március 11., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 11., hétfő 19:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. március 11., hétfő 19:49
Második?flori írta: Ott van Isco is, aki egy nagy lófaszt érdemelne már, nem második esélyt.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. március 11., hétfő 19:46
Délután pillangók voltak a gyomromban, most már azért reálisabban látom én is a dolgokat. Nagyon félek, hogy megint vajszívű lesz és akkor keményen ráfaraghat a klub hosszútávon. Két oldalról is megközelíthetjük, lehet egy külsős edző az eredménykényszerben nem változtatott volna annyit, Zidane meg már látja mi a hiba és változtat.De kénytelen vagyok kicsit más szemszögből is nézni...Modric, Marcelo...Az ő leépítésük lehet most kicsit megakad. Bár a játékosok ZZ-ért jobban odateszik majd magukat, cserébe félek, hogy Zidane a generációcserét kicsit meglassítja, pedig bőven ráférne a változtatás a csapatra. Ceba bár nem brillírozik, én még bíztam benne, hogy lesz ott fejlődés, Zidane nem biztos, hogy így lesz vele. Isco, Asensio kap még egy életet így várhatóan, amire mérsékelten szolgáltak rá.
Továbbá ezt a Joker kártyát nem biztos, hogy most játszottam volna ki. Zidane egy megfelelő csapat élén aranyat érhet, ahogy ért is. De jelenleg nem az a csapat van szerintem. Ebben az átalakítós fázisban nem biztos, hogy feléltem volna azt a sok kreditet, amivel rendelkezik. Mert őszintén szólva nem hinném, hogy megint úgy jön ki a lépés, hogy lealázzuk európát. Komolyabb átalakítás kell hozzá, bár 2-3 változtatással is ismét esélyesek vagyunk akármire, de ahhoz a 300 millió is kevés lehet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 11., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. március 11., hétfő 19:43
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. március 11., hétfő 19:23
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. március 11., hétfő 19:17
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem