Szerencsére nincs két Higu a csapatban-khedira,di maria,higuain,özil,callejon,higuain.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 30., kedd 23:35
Szerencsére nincs két Higu a csapatban-khedira,di maria,higuain,özil,callejon,higuain.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. április 30., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: miró » 2013. április 30., kedd 23:34
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 30., kedd 23:33
Amikor őket vette akkor hol volt Verratti meg Pogba meg istenfaszomtudjaki? Sehol... őket meg lehetett szerezni, jó igazolásnak tűnt, nem lett az. Ennyi.ateeemadrid írta:de ezt fogd már fel bazd, hogy ezt a csapatot ő állította össze. ő vett khedirákat meg dmeket, ő vett callejónokat, ő nem erősítette meg a középpályát. akkor mi a picsáért érvelsz azzal, hogy nem ő a hibás, mert nem volt jobb opció a padon?Mou előbb igazolta DM-et és Khedirát. Akkor abban a pillanatban jók voltak. Arról ő nem tehet, hogy mind a ketten félnek a játéktól. És mégis kit tennél Khedira helyére? Jelen pillanatban azon a poszton nincs klasszisunk, vagy legalább csak egy kicsit is jobb játékosunk. És DM helyett kit tennél? Kakát ugyanúgy fikázod, Callejónt ugyanúgy fikázod... ebből a csapatból jobbat nem lehetett volna ma felküldeni.
előre kellett vna gondolkozni
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 30., kedd 23:31
de ezt fogd már fel bazd, hogy ezt a csapatot ő állította össze. ő vett khedirákat meg dmeket, ő vett callejónokat, ő nem erősítette meg a középpályát. akkor mi a picsáért érvelsz azzal, hogy nem ő a hibás, mert nem volt jobb opció a padon?Mou előbb igazolta DM-et és Khedirát. Akkor abban a pillanatban jók voltak. Arról ő nem tehet, hogy mind a ketten félnek a játéktól. És mégis kit tennél Khedira helyére? Jelen pillanatban azon a poszton nincs klasszisunk, vagy legalább csak egy kicsit is jobb játékosunk. És DM helyett kit tennél? Kakát ugyanúgy fikázod, Callejónt ugyanúgy fikázod... ebből a csapatból jobbat nem lehetett volna ma felküldeni.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. április 30., kedd 23:30
És az nem az edző feladata lenne, hogy olyan csapatot állítson össze, ami eredményeket tud elérni?beckham96 írta: ebből a csapatból jobbat nem lehetett volna ma felküldeni.
Akkor ezt Mourinhoval se ártott volna közölni, látszik, hogy ő erre nem jött rá eddig.beckham96 írta: Jelen pillanatban azon a poszton nincs klasszisunk
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 30., kedd 23:30
Egy edző munkásságát nem csak 1 meccs határozza meg. Mourinho itteni munkásságának "megcsodálására" volt 3 évünk.beckham96 írta:ebből a csapatból jobbat nem lehetett volna ma felküldeni.
beckham96 írta:ebből a csapatból jobbat nem lehetett volna ma felküldeni.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 30., kedd 23:25
nem hinnem, h ugyanaz. Par dolog, DM vs Lucas, Veratti vs Khedira, erzed a kulonbseget, h ki kit igazolt?numberone1 írta:Nálad Ancelotti a megfelelő. Ugyanaz, mint Mou, sőt...beckham96 írta:
Nezdmeg, h Lownel is csak berelt helyek vannak, ez a Gundogan klasszissal jobb mint Khedira, es megfogod latni, h Kehdiraval fog kezdodni a kozeppalya Braziliaban. De ott van Gotzet sem tudja betenni alap kezdonek.
Nalam Low nem egy realba valo edzo, inkabb egy kismiska.
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. április 30., kedd 23:22
Jó lesz az 30-nak isEl Unico írta:180 percből 90 percet fociztunk.
Eszem ágában sincs védeni a herceget, de Alonso gyenge és fáradt volt. Padon meg nem volt jobb opció középre, ami elég gáz.El Unico írta:Khedira használhatatlan volt,nem értem minek jött be.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 30., kedd 23:22
Az én zagyvaságaimon? És már megint mondatértelmezés... komolyan! Iskolába nem jártál? Hol említettem Mout a csapatépítésnél? Arra céloztam, hogyha jönne valaki, akkor azonnali sikert akartok, nem fogtok tudni várni. Majd jól pofára estek...numberone1 írta:bocs a duplaert:Csak rohogni tudok a zagyvasagaidon.beckham96 írta:
Hát nem is Ancelotti... egy kalap sz@r amit azok játszanak ott, olyan csapattal, ezt a Barcát le kellett volna gyűrniük és csak a lesgólnak köszönhették, hogy a második meccsre partiban voltak. Ancelotti, Benítez, Löw, Klopp nem kell, ide nektek úgy sem jó senki, ha meg valaki elkezd csapatot építeni, akkor nincsen türelem.![]()
Akivel nem volt turelem, az pellegrini volt es nem ezzel az anikummal
HozzászólásSzerző: miró » 2013. április 30., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 30., kedd 23:19
Nálad Ancelotti a megfelelő. Ugyanaz, mint Mou, sőt...[/quote]beckham96 írta:
Nezdmeg, h Lownel is csak berelt helyek vannak, ez a Gundogan klasszissal jobb mint Khedira, es megfogod latni, h Kehdiraval fog kezdodni a kozeppalya Braziliaban. De ott van Gotzet sem tudja betenni alap kezdonek.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 30., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. április 30., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 30., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: cart » 2013. április 30., kedd 23:15
Ha Ancelotti lesz valóban az edző, akkor a középpályásokról szóló hírek valószínűleg már neki köszönhetőek. Innentől akkor meg nincs miről beszélni, egyedül a nagy Mourinhonak nem tűnnek fel a dolgok.beckham96 írta:Nálad Ancelotti a megfelelő. Ugyanaz, mint Mou, sőt...
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 30., kedd 23:13
Nálad Ancelotti a megfelelő. Ugyanaz, mint Mou, sőt...numberone1 írta:hacsak nem sulyos Gotze serulese, mart ezzel a Grojkotcal nem ugyanaz a csapat.Faust írta:
Szerintem behúzzák, pont azért, mert mindenki a Bayernt fogja a nagy esélyesnek tartani.
Mindkét csapat durván jól focizik, nagy meccs lesz.
Nezdmeg, h Lownel is csak berelt helyek vannak, ez a Gundogan klasszissal jobb mint Khedira, es megfogod latni, h Kehdiraval fog kezdodni a kozeppalya Braziliaban. De ott van Gotzet sem tudja betenni alap kezdonek.Én több fantáziát látok a németben, mint az olaszban. Ráadásul látjuk, hogy a német foci/edzők/játékosok milyen ívben tartanak felfelé. Amúgy inkább valami fiatal spanyolnak szavaznék bizalmat.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 30., kedd 23:13
kerestem ezt a hszt, de aztán rájöttem, hogy már tiltólistára raktam.numberone1 írta:Csak rohogni tudok a zagyvasagaidon.![]()
Akivel nem volt turelem, az pellegrini volt es nem ezzel az anikummal
HozzászólásSzerző: dr.who » 2013. április 30., kedd 23:12
a helyesirasert elnezest kerek.nem egy sor van bennem,en probaltam koncentralni:Pel magico írta:Az a helyesírásdr.who írta:szepen jatszodtak a fiuk,kar hogy ronaldo ugy dontot hogy ma estere fernando torres lesz:P higuain,meg ozil a reszemrol mehet a szeme vilagaba.nagy kar hogy a jatekvezetok szinvonala a beka segge alatt van,nem beszelve arrol hogy mennyitt sulyedt a bl szinvonala:egy looserekbol allo csapat bejut a dontobe.remelem a bayern majd jol ellatja a bajat,mert meg nagyon elhiszik magukat azok a senkik.aztan jovoben meg szetvasaroljak a csapatot es a nemet kozepmezonyben nyomjak tovabb,grat nekik....![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 30., kedd 23:11
Csak rohogni tudok a zagyvasagaidon.beckham96 írta:
Hát nem is Ancelotti... egy kalap sz@r amit azok játszanak ott, olyan csapattal, ezt a Barcát le kellett volna gyűrniük és csak a lesgólnak köszönhették, hogy a második meccsre partiban voltak. Ancelotti, Benítez, Löw, Klopp nem kell, ide nektek úgy sem jó senki, ha meg valaki elkezd csapatot építeni, akkor nincsen türelem.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem