Dettó. YT-n én is mindig visszanézem azokat az interjúkat, amik érdekelnek. Szimpatikus riporter és sokszor olyanokat kérdez...
Amúgy furcsa módon legtöbbször ha magyar igazol magyar klubtól, akkor nem hozzák nyilvánosságra az átig összeget. de most pl a FTC pechjére a külföldi klubok megtették ezt, és a transfermarkton megvannak az adatok. Esetleg még ha nem is 100%-osan pontosak, de kiindulási alapnak tökéletesek.
Amúgy van benne valami, hogy most kell igazolniuk, nem pedig nyáron, amikor már BL-EL selejtezőre kell menniük. LÁthattuk az elmúlt években, hogy sültek fel a no name kiscsapatok ellen, míg a Vidi legalább bemnet 2x is a csoportkörbe Sousával és most. Ellenben nem értem, ha már igazoltak 8 játékost januárban, akkor a már meglévőkből miért nem engedtek el párat - akikről már rég tudják, hogy nem kellenek, nem is játszatják őket (mondjuk a fiatal Csernik-Csonka párosra gondolok, akik egy kisebb csapatban jók lehetnének, elsőre akár csak kölcsönbe).
Másfelől a Vidit se értem. A vak is látta, hogy a másik Scepovic se ér sokat, Futács meg még nem érte utól magát. Ha akartak volna, tuti tudtak volna szerezni azonnal bevethető csatárt. Elek hazahozatala meg hatalmas öngól, kötve hiszem, hogy tényleges erősítés lenne. Max, nagyon max az Nb1-be.
Rebrovnak meg nagy pofon volt, nem akarja Bödét játszatni, de mégis sokadszorra menti meg a seggét!