Én valamiért Zidanet mondanám,mégegy kört futna edzőként 2-3 bl címmel aztán irány a vip páholy

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 9., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. március 9., szombat 19:17
tostao írta:1. Az előző évek természetes következménye + igazolások hiánya.SzB írta: 1. Kiégtek. - ez nem személyes kérdés, hanem a csapatszellem problémája, ami edzői felelősség.
2. Nem bírtuk a terhelést - ez nem a szövetségek és sorsolások dolga, hanem az edzői stábé.
3. Solari alkalmatlan erre a feladatra.
2. Akkor az Ajax edzői stábja rosszabb, mint a miénk: megijedtek a feladattól, inkább pihentek. Pancserek.Jó edzővel naponta játszhatnánk meccset. Egy vb másfél hétig tartana.
3. Pont ez a baj: az első perctől ezt sulykolták mindenkibe. Sok játékos el is hitte.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. március 9., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. március 9., szombat 19:11
Nekem is szár érzésem van...hogy nem szezon végén jön speciöloán hanem már hétfőnYazid írta: Szar erzes kapott el ma, nagy a csend, gyanus hogy a függöny mögött mourinho le lett zsírozva és jön szezon végeztével #hányássmile# mas epkezlab edző meg nem fog ebbe a maszlagba beleugrani hátra kötött kézzel.
HozzászólásSzerző: tostao » 2019. március 9., szombat 19:09
1. Az előző évek természetes következménye + igazolások hiánya.SzB írta: 1. Kiégtek. - ez nem személyes kérdés, hanem a csapatszellem problémája, ami edzői felelősség.
2. Nem bírtuk a terhelést - ez nem a szövetségek és sorsolások dolga, hanem az edzői stábé.
3. Solari alkalmatlan erre a feladatra.
HozzászólásSzerző: tostao » 2019. március 9., szombat 19:00
rashidm írta: Legalábbis ne az legyen, hogy ezzel takarózunk és akkor amúgy minden tök jó.
HozzászólásSzerző: SzB » 2019. március 9., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: tostao » 2019. március 9., szombat 18:49
wZoLee7 írta:
1. kiégtek? ha kiégtek volna már máshol lennének. Egyikük sincs kiégve, de senki sem akkora nagy spíler hogy nulla taktikával és ötlettelen játék mellett nagyot alkosson. Játékban még a barcánál is mutattak többet, szóval kiégésről szó sincs. A fáradság egyedül solari hibája.
2. ez az összeesküvés elmélet dolog inkább vicces mint komoly, az ajax lemosta a csapatot a pályáról, az uefanak vagy a spanyol szövetségnek (nem értem miért lenne jó a szövetségnek egy spanyol csapatot hátráltatni a bl-ben) az ég világon semmit sem kellett tennie...mellesleg egész verhető ellenfelet kaptunk a sorsolásnál, szóval ennyit arról h ki kit hátráltat vagy segít
3. nem támogatták? ha konfliktusról lehet beszélni akkor azt csak is Isco esetén, de itt sem tudjuk mi is történt. Isco egyébként sem sírta tele a sajtót a social mediat, nekem ez az egész sántít ahogy van. mindenki más solarival volt, de elég nehéz egy idő után, amikor az egyik bármit megtehet következmény nélkül, a másik meg nem. Nincs elképzelés, ugyan az a kezdő van erőltetve, a cserék teljesen kiszámíthatóak. Mit gyakoroltak, mi volt az elképzelés? Passzolgassatok, tegyétek le a szélre, Vinicius vagy elmegy, vagy a másik oldalon Carvajal és Modric kettőse, aztán próbáljátok beadni...mert a meccseink többségén ezt láthattuk. Amikor Solari aláírt tudta jól mit csinál, azzal is tisztában lehetett, hogy őt Pérez egy bábnak teszi be, és bármi is lesz nyáron távozik, ha meg szarul alakulnak a dolgok ő viszi a felelősséget, ha nem tudta akkor buta ember, de kétlem h az lenne
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. március 9., szombat 18:32
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. március 9., szombat 17:58
Ez oké, de sztem kár erre fogni, hogy elment a szezon. Legalábbis ne az legyen, hogy ezzel takarózunk és akkor amúgy minden tök jó. A legutóbbi 2 nyáron kellett volna elkezdeni frissíteni a kereten, a selejtet kidobni.tostao írta:Már azt hittem, csak nekem tűnt fel.kiserik írta: pl a Barca több, mint egy nappal többet pihenhetett a meccsünk előtt.![]()
Ha nem számítana az ilyesmi, az Ajax is miért halasztott? Egy sima holland bajnokit? És a Barca most szépen kipiheni a 2 Clasicót is a BL előtt.
HozzászólásSzerző: tostao » 2019. március 9., szombat 16:44
Már azt hittem, csak nekem tűnt fel.kiserik írta: pl a Barca több, mint egy nappal többet pihenhetett a meccsünk előtt.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. március 9., szombat 15:54
Ja. Mondjuk lecserélni Casemirót a sérült Llorentére. Nyugodtan nézzétek vissza az Ajax meccsünkön a kapott gólokat Casemirót figyelve. Csak őt, a védekező középpályást.wxyz írta:Azért valamit ki lehetett volna találni, hogy ne tudja az Ajax rendre lendületből támadni a rendezetlen védelmünket.tostao írta: 2. A kupában meg a bajnokságban még így is hozta a Madrid az elmúlt pár év szintjét (ez amúgy is a Barcelona játszótere). A BL-ben, én úgy érzem, megelégelték a hegemóniánkat, mert rossz az üzletnek. A spanyol szövetségnek hála 2 Clasico után jött az Ajax, az az Ajax, ami a holland szövetségnek hála szétpihente magát. Nyolc nap alatt vagy hogy 3 döntővel felérő meccs. Gyilkos széria. Ramost kiszórták azzal a nevetséges "szándékossárgával", Viníciust letakarították egy perc alatt. Plusz sokéves szerencsénk is cserbenhagyott minket: egy idő után ez is törvényszerű. Zidane felállt a rulettasztaltól, nem igaz?
Nincs edző, aki ebből a helyzetből többet hozott volna ki, mint Solari.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. március 9., szombat 15:46
1. kiégtek? ha kiégtek volna már máshol lennének. Egyikük sincs kiégve, de senki sem akkora nagy spíler hogy nulla taktikával és ötlettelen játék mellett nagyot alkosson. Játékban még a barcánál is mutattak többet, szóval kiégésről szó sincs. A fáradság egyedül solari hibája.tostao írta:Miért?wZoLee7 írta:szerintem egyik pont sem igaz a háromból
Könnyen lehet, hogy én látom rosszulde hol a cáfolat?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. március 9., szombat 15:20
Azért valamit ki lehetett volna találni, hogy ne tudja az Ajax rendre lendületből támadni a rendezetlen védelmünket.tostao írta: 2. A kupában meg a bajnokságban még így is hozta a Madrid az elmúlt pár év szintjét (ez amúgy is a Barcelona játszótere). A BL-ben, én úgy érzem, megelégelték a hegemóniánkat, mert rossz az üzletnek. A spanyol szövetségnek hála 2 Clasico után jött az Ajax, az az Ajax, ami a holland szövetségnek hála szétpihente magát. Nyolc nap alatt vagy hogy 3 döntővel felérő meccs. Gyilkos széria. Ramost kiszórták azzal a nevetséges "szándékossárgával", Viníciust letakarították egy perc alatt. Plusz sokéves szerencsénk is cserbenhagyott minket: egy idő után ez is törvényszerű. Zidane felállt a rulettasztaltól, nem igaz?
Nincs edző, aki ebből a helyzetből többet hozott volna ki, mint Solari.
HozzászólásSzerző: tostao » 2019. március 9., szombat 14:57
Miért?wZoLee7 írta:szerintem egyik pont sem igaz a háromból
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. március 9., szombat 14:02
HozzászólásSzerző: tostao » 2019. március 9., szombat 13:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 7., csütörtök 12:28
Az Ultrák minden meccs előtt, BL döntő előtt is Pérez eltakarodását és Mourinho visszatérését követelik. Fixen ugyanaz a 100-200 ember kb., a kitiltottak.Faust írta:Gratulalok hozza, rovid az emlekezet...RealAsensio írta:A keddi merkozes utan a madridi szurkolok a Bernabeu kornyeken allitolag Mourinhot eltettek, a nevet skandaltak.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 7., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. március 7., csütörtök 12:15
Gratulalok hozza, rovid az emlekezet...RealAsensio írta:A keddi merkozes utan a madridi szurkolok a Bernabeu kornyeken allitolag Mourinhot eltettek, a nevet skandaltak.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem