Eltelt bazBBeno írta:ideje lenne játszatni végre Jesét , ancselotti. a bajnokságnak már úgy is annyi. be kell építeni ezt a gyereket.Jesé: "Zidane a legfőbb oka annak, hogy még a Real Madridban vagyok."

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 4., péntek 15:40
Eltelt bazBBeno írta:ideje lenne játszatni végre Jesét , ancselotti. a bajnokságnak már úgy is annyi. be kell építeni ezt a gyereket.Jesé: "Zidane a legfőbb oka annak, hogy még a Real Madridban vagyok."
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 4., péntek 15:29
de látod, hogy működik, benzemára hörögnek, moratát nyalják, közük nincs a futballhoz, még az itteni arcok nagy része is benyalja pár ezer km-rel arrébb.R.M.C.F írta:Idézet egy cikkből......a csapat pocskondiázásban élen járó Diario AS napilappal, akik azóta természetesen sértődött óvodásként viselkedve gyakorlatilag ott rúgnak bele az egyesületbe, ahol csak tudnak. A két hónapja még a világ legjobb keretének titulált gárda immáron Pérez megalomániájának öncélú kiteljesedése. A játékosok minden gesztusát árgus szemekkel követik, egyetlen rossz pillantásból vagy a meccs hevében elejtett félmondatból címlapsztori és három sajtótájékoztatónyi kérdés születik. Ancelotti pedig egész egyszerűen nem hozhat jó döntést.
Na,azért örülök,hogy bár sok év telt már el,de lassan kinyílnak azok a szemek,és rájönnek páran,azokra amikről évek óta pofázom.Bár sokan cinkelnek miatta,de igazam van és ezt lassan sokan belátják majd.
Ideje lenne már. Sajnos a média átmossa az emberek agyát,a drukker meg nem észlény,és JM -t idézve( a valaha volt legjobban jellemző idézete) "ha minden nap hazugságokat hallasz...előbb utóbb igaznak hiszed."
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 4., péntek 15:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 4., péntek 14:43
Idézet egy cikkből......a csapat pocskondiázásban élen járó Diario AS napilappal, akik azóta természetesen sértődött óvodásként viselkedve gyakorlatilag ott rúgnak bele az egyesületbe, ahol csak tudnak. A két hónapja még a világ legjobb keretének titulált gárda immáron Pérez megalomániájának öncélú kiteljesedése. A játékosok minden gesztusát árgus szemekkel követik, egyetlen rossz pillantásból vagy a meccs hevében elejtett félmondatból címlapsztori és három sajtótájékoztatónyi kérdés születik. Ancelotti pedig egész egyszerűen nem hozhat jó döntést.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 4., péntek 13:32
tehát kibszottul nem működött jól.A Pepe-Ramos páros kezdett a szezon elejétől a védelemben, mert Varane sérült volt. Persze ez a páros jól működött, annak ellenére, hogy voltak hibák, és a múlt heti derbin is nehezen értették meg egymást.
dimaria egy bayern ellen kanyarban nem lesz, mert buta hozzá és mert hátráltatja az egy lába.Már nem azért de DMnek bőven kinézhet egy brutál jó éve idén. Odateszi magát szórja a labdákat (már nem el) küzd,visszajár védekezni... azért az 'addig kihúzzuk' szerintem erős.. lesz olyan csapat, akár nehezebb ellenfél is akik ellen DM hasznosabb lehet mint a walesi.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. október 4., péntek 13:24
Már nem azért de DMnek bőven kinézhet egy brutál jó éve idén. Odateszi magát szórja a labdákat (már nem elhehe írta: addig dimariával is kihúzzuk.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 4., péntek 13:13
AS szerint bár még nem hivatalos, úgy tűnik, hogy a walesi szövetség végül csak elengedi és maradhat Madridban!igaza van a walesi edzőnek, én meg remélem, hogy bale tavaszra fullos lesz
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 4., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. október 4., péntek 12:40
Nem azért maradt, mert Zidane kopasz fejét nézheti maga mellett a kispadon. Hanem mert Zidane elmagyarázta, meggyőzte arról, hogy a saját érdekében is az a legjobb, ha marad, mert megkapja majd a lehetőséget, fejlődhet, ennél a klubnál lehet nagy jövője, stb.Számomra érthetetlenek az ilyen emberi döntések. Egyszer élsz, egy focista számottevően rövidebb ideig teheti le a névjegyét saját hivatásában. Erre vannak akiknek Zidane, a család, barátok vagy egy csapat az első. Nem a önön maga.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 4., péntek 12:10
Én azért kíváncsi vagyok, hogy most mivel visszaálltunk 4-3-3-ra mennyivel lesznek másabbak a meccsek, mert a Koppenhága ellen jobban élt a kp mint eddig. Ezt a 4-4-2-őt kár volt erőltetni, de ez úgy is egy ilyen év lesz kb, de tisztán látszik, hogy a 4-3-3 sokkal jobban klappol a srácoknak.Matt009 írta:Ha sürgősen nem kezd el pontokat hullajtani a Barca, akkor ennek annyi. Mert, hogy mi még fogunk elszórni még jó pár pontot az tuti.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 4., péntek 12:03
Ezért tart itt a világ, mert az ilyen döntések érthetetlenek, pedig ennek kéne a természetesnek lennie..VanillaSky írta:Számomra érthetetlenek az ilyen emberi döntések. Egyszer élsz, egy focista számottevően rövidebb ideig teheti le a névjegyét saját hivatásában. Erre vannak akiknek Zidane, a család, barátok vagy egy csapat az első. Nem a önön maga.“Zidane a legfőbb oka annak, hogy még mindig itt vagyok a Real Madridnál.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 4., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. október 4., péntek 11:40
Számomra érthetetlenek az ilyen emberi döntések. Egyszer élsz, egy focista számottevően rövidebb ideig teheti le a névjegyét saját hivatásában. Erre vannak akiknek Zidane, a család, barátok vagy egy csapat az első. Nem a önön maga.“Zidane a legfőbb oka annak, hogy még mindig itt vagyok a Real Madridnál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 4., péntek 10:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 4., péntek 10:46
Mondjuk ez is jogosRealista24 írta:Inkább miért kell elengedni?Akkor miért kellett behívni? Elképesztő... érthetetlen, és logikátlan lépés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 4., péntek 10:42
Inkább miért kell elengedni?Akkor miért kellett behívni? Elképesztő... érthetetlen, és logikátlan lépés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 4., péntek 10:41
Akkor miért kellett behívni? Elképesztő... érthetetlen, és logikátlan lépés.Chris Coleman elmondta, hogy Bale egy percet sem fog játszani a két válogatott mérkőzésen.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 4., péntek 10:27
Ha sürgősen nem kezd el pontokat hullajtani a Barca, akkor ennek annyi. Mert, hogy mi még fogunk elszórni még jó pár pontot az tuti.Realista24 írta:Remélem azért Carlo nem ilyen egyszerűen gondolkodik.a bajnokságnak már úgy is annyi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 4., péntek 9:53
Remélem azért Carlo nem ilyen egyszerűen gondolkodik.a bajnokságnak már úgy is annyi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 4., péntek 9:39
ideje lenne játszatni végre Jesét , ancselotti. a bajnokságnak már úgy is annyi. be kell építeni ezt a gyereket.Jesé: "Zidane a legfőbb oka annak, hogy még a Real Madridban vagyok."
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem