Először 0-3, aztán 0-1, utána 1-4, jön ez a Ramosos beszólásos sztori, előtte nem sokkal Mourinho visszatérése... mi van itt? Bolondok napja még odébb van.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. március 7., csütörtök 18:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 7., csütörtök 17:43
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. március 7., csütörtök 17:37
Ezt hol nyilatkozta?BBeno írta:másik:
Jose Luis Sanchez (tier 1 for Madrid): “Emilio Butragueno has succeeded in convincing Zidane to accept Real Madrid job. “ The Frenchman will return to the club just one season after leaving.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. március 7., csütörtök 15:36
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 7., csütörtök 15:32
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. március 7., csütörtök 14:52
Inkább egy drámai felvonás lenne ez.RaúlCF írta:romantikus és unrealisztikus felvázolás:
visszatér a top Mou féle kontra elől
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 7., csütörtök 14:45
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 7., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. március 7., csütörtök 12:49
Ha ne adj Isten Mourinho lesz megint az edzőnk, akkor Hazardnak az lesz az első dolga, hogy aláírja az új szerződését a Chelseavel... És valahogy azt sem tudom elképzelni, hogy M'Bappe szívesen dolgozna a kezei alatt, az a minimális esély is elszállna a megszerzésére.RealAsensio írta:Illetve ha mar a portugal visszater, erkezzen vele legalabb ket vilagklasszis, az egyik Hazard, a masik egy csatar, lehetoseg szerint Mbappe.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. március 7., csütörtök 12:29
Realista24 írta:AS szerint jön, Marca szerint Zidane jön nyáron, addig Solari marad.p.csabi1 írta:Most nem azért,de hova van az írva hogy jön Mourinho?
Egyedül az angol újság írta meg én úgy tudom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 7., csütörtök 12:26
AS szerint jön, Marca szerint Zidane jön nyáron, addig Solari marad.p.csabi1 írta:Most nem azért,de hova van az írva hogy jön Mourinho?
Egyedül az angol újság írta meg én úgy tudom.
HozzászólásSzerző: SzB » 2019. március 7., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. március 7., csütörtök 12:14
HozzászólásSzerző: füst » 2019. március 7., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. március 7., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 7., csütörtök 12:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 7., csütörtök 12:04
Mostansag aratas sincs nala.Csabi írta:nem véletlen nem volt több ideje itt (sem)Első év építkezés, második év aratás, harmadik év búcsú. Sokkal többre nem is nagyon volt esélye ennyi idő alatt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. március 7., csütörtök 12:00
Én sem értem?KAG írta:As szerint mou ra azért esett a valasztas, zz al szemben, mert akar most is atvenne a csapatot, nem csak szezon vegen.
Beszarok, ha ennyi az indok.
Mi a faszom folyik madridbab mostansag?!?!
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. március 7., csütörtök 11:58
nem véletlen nem volt több ideje itt (sem)Első év építkezés, második év aratás, harmadik év búcsú. Sokkal többre nem is nagyon volt esélye ennyi idő alatt.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. március 7., csütörtök 11:58
A játék amit képvisel akkor is nézhetetlen, legalábbis nekem, de úgy látom meg kell barátkoznom a gondolattal.füst írta: Hát de nem is volt itt sokat. Első év építkezés, második év aratás, harmadik év búcsú. Sokkal többre nem is nagyon volt esélye ennyi idő alatt. De még ezzel is ő hozta el ebben az évtizedben a spanyol bajnoni címeink 50%-át.
Jelenlévő fórumozók: 61 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem