Bajnokok Ligája
- ateeemadrid
Re: Bajnokok Ligája
Szerintem a legtöbben tisztában vannak vele, hogy ez nem Solari sara, de az meg egyértelmű, hogy kevés ő ide edzőnek, pláne egy új csapat felépítéséhez.
Ezért sem értem azt, hogy rengetegen Solarit teszik mindenért felelősnek. A BL a kupa és a bajnokság is azért úszott el, mert minden összeesküdött a csapat ellen. Ilyen kemény sorsoláson azért elég sok csapat elvérzett volna Európában. Az Atmát vertük, a Barca ellen sem játszottunk alárendelt szerepet, csak nem ment be semmi. Ugye, hiányzott a gólvágó, ami nem Solari sara. Az Ajax ellen is ott volt a 2 kapufa,és volt még pár óriási helyzet, de semmi nem ment be. Az ellenfeleknek meg minden. Barca 1 kapura lövés után vezetett 2-vel. Ajax 2 helyzet 2 gól a szabadrúgásról meg ne is beszéljünk. Én sajnálom szegény Solarit és nem érte ezt a nagy ellenszenvet.pheco írta:Minden osszejott az Ajaxnak.
-alapbol sem volt toppon a Real
-ket clasico utan ki volt merulve a csapat, ok meg pihentek egy hetet es is nagyban befolyasolta a parharcot
-Vini serulese is ervagas volt
-elso felidoben ket kapufa
-Ajaxnak elso ket helyzete gol lett
-harmadik golt nem kellett volna megadni(szerintem)
-Ase golja utan azonnal egy szep, de szerencses gol
-ja es olyan szintu pech harom meccsen keresztul a gollovesnel, ami nem gyakran fordul elo
Szoval minden ellenunk volt most. Ez van.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Minden osszejott az Ajaxnak.
-ket clasico utan ki volt merulve a csapat, ok meg pihentek egy hetet es is nagyban befolyasolta a parharcot
-ja es olyan szintu pech harom meccsen keresztul a gollovesnel, ami nem gyakran fordul elo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amirol szo van, arra is valaszoltam. Fuggetlenul a fairplay kerdesetol, nekunk allt a zaszlo. Csak arra akartam reagalni.Toti írta:teljesen független az eredménytől, itt nem arról van szó.RealAsensio írta:Amugy meg, 2-1-re nyertunk idegenben, tovabb kellett volna jutni igyis.
R24, fociban nem mindig a jobb csapat nyer, bebizonyitottuk mi is az elmult evekben. Elonyunk volt, amit elbasztunk, teljesen mindegy, hogy nem jatszott az Ajax egy hetig.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azon a meccsen sem a jobb csapat nyert.RealAsensio írta:Az UEFA-nak ebbe nincs joga beleszolni. Ha akart volna BARMIKOR is segiteni a spanyol szovetseg, mar megtette volna, akar a Barcarol, akar mas spanyol csapatrol lett volna szo.Csabi írta:ja egyébként ez egy nagyon undorító húzás volt, de főképp az uefától, aki szankcionálhatta volna ezt. más helyen péntekre teszik a meccset, úgy segítenek. vagy a csapat cserékkel játszik. de ez new level...
Amugy meg, 2-1-re nyertunk idegenben, tovabb kellett volna jutni igyis.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
teljesen független az eredménytől, itt nem arról van szó.RealAsensio írta:Amugy meg, 2-1-re nyertunk idegenben, tovabb kellett volna jutni igyis.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az UEFA-nak ebbe nincs joga beleszolni. Ha akart volna BARMIKOR is segiteni a spanyol szovetseg, mar megtette volna, akar a Barcarol, akar mas spanyol csapatrol lett volna szo.Csabi írta:ja egyébként ez egy nagyon undorító húzás volt, de főképp az uefától, aki szankcionálhatta volna ezt. más helyen péntekre teszik a meccset, úgy segítenek. vagy a csapat cserékkel játszik. de ez new level...
Amugy meg, 2-1-re nyertunk idegenben, tovabb kellett volna jutni igyis.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja egyébként ez egy nagyon undorító húzás volt, de főképp az uefától, aki szankcionálhatta volna ezt. más helyen péntekre teszik a meccset, úgy segítenek. vagy a csapat cserékkel játszik. de ez new level...
egyébként kicsit visszatérve, az ajax innentől majd csak a bl-ben játszik idén, h fitt maradjon minden játékos? hala fairplay
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Legyen úgy, nem bánnám ha a végén ők örülnének de szerintem játékban iszonyat gyengék és van az a pont ahol már az akarat nem lesz elég.LiamGallagher írta:Szerintem nagy esélyes Man United idén, mentálisan nagyon egyben vannak és ez bizony veszélyes mindenkire nézve.
Bappét meg be kell rántani attól függetlenül,hogy elcsúszott. Sőt nálunk is elfog csúszni.Vagy nemtudom ezt páran ,hogy gondolják.Majd jön Hazard meg Bappé és egyből bl-t nyerünk? ez nem így működik.CR-éknek 4 év kellett mire úgy összeállt minden,hogy megállíthatatlan üzemmódba bírtak kapcsolni. Lesz pofon bőven hazardékkal is de ha már megvan a minőség csak idő meg edző kérdése,hogy mikor állnak úgy össze a dolgok.
Zz esetleges visszatérése szerintem túl korai lenne.De természetesen örülnék neki csak azért fenttartásokkal kezelném.Az biztos,hogy ha valahogy visszahozzuk akkor fix,hogy az edző kezében lesz minden döntés, de ugyanakkor még mindig sok itt a cimbora.Nem igazán értem,hogyha nyáron nem akarta elvállalni ezt a generáció váltást most miért tenné.
Mourinho viszont hatalmas hiba lenne most.Max ha tényleg teljesen újragondolta magát ebben a pihenőben.De az meg lutri.Én nem hoznám semmiképpen de ha perez őt választja nincs mit tenni, szurkolni kell,hogy észhez tért az öreg zsozé és kitisztult a feje.Azért ő nem pihent 2007óta semmit.Lehet jót tesz az agyának akár ez a fél év pihenő is.
Na mind1 én allegri pochettino közül hoznék valakit.ha a realitás talaján mozgunk.Ha meg ellehet rugaszkodni akkor Zz-t visszalehetne hozni és egy hosszabb távú projectnek neki ugrani vele.Nem azt akarom,hogy marceloékat élessze újra 1-2 szezonra hanem kíméletlenül indítsa be a generáció váltást.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Edzőt szeretnék, meg működőképes alapjátékot és rendszert, nem játékosokat. Nem ártana, mert enélkül a megváltónk is úgy járhatna itt, mint tegnap. A triplás szöveg nem jellemző rám.Süti írta:Jogos, vegyük meg inkább Ndombelét, úgy aztán mehetnénk a triplákért.
Lehet a tészta is sok volt a meccs előtt.Csabi írta:de igen, hagyjuk páriszban mert volt neki rossz meccse, és elcsúszott a szakadó esőben a vizes füvön párszor.
Nem volt olyan könnyű szaladgálni tegnap, nagyobb ellenállásba ütközött, mint a francia ligában és argentína vagy a Dortmund ellen.
Amúgy most nem látja rosszul, csak az okát nem ismeri fel. Nem a képességekkel van a baj. Párizsban ennél több soha nem lesz a gyerekből és marad ígéret szinten. Mással is előfordult, nem egyedi az eset. Ott egész szezonban elég ez, hogy helyileg a legjobb legyen. Nem kell fejlődni. Megy a lazaság, a szósölmédiának játszás. Viszont amilyen lehetőség van benne, az kegyetlen. De ahhoz más bajnokság kell, fegyelem, munka, ambíció, célok, edző, meg még elég sok minden.
Amúgy R24, írd már meg Pereznek, hogy jövőre megnéznék egy Vini-Rash-Mbappe triót elől nálunk
Amúgy R24, írd már meg Pereznek, hogy jövőre megnéznék egy Vini-Rash-Mbappe triót elől nálunk

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyébként Ndombele ügyes fiú, gond nélkül hoznám.Süti írta:Jogos, vegyük meg inkább Ndombelét, úgy aztán mehetnénk a triplákért.
Mbappét meg gondokkal is

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vak is látja, hogy a jövő egyik legnagyobb csillaga lehet, aki már a jelenben is teljesít. de igen, hagyjuk páriszban mert volt neki rossz meccse, és elcsúszott a szakadó esőben a vizes füvön párszor.
#emzéperikszLogic
#emzéperikszLogic
- Süti
Jogos, vegyük meg inkább Ndombelét, úgy aztán mehetnénk a triplákért.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Mbappe témában egyre nagyobbat mentek.
Rendesen kivette a részét a kiesésből. Labdakezelési hibák, elügyetlenkedett helyzetek, feleleges sarkazgatások, olyan dolgok amiért más játékosok már minden rossznak és agyatlannak le lennének hordva.
És feltűnően nem ízlik neki a csatár szerep, középen mélységből beindulva, területet kapva tud játszani.
De azért vegye meg Perez 200 millióért, ürítse ki érte a kasszát, mert vele minden rendben lenne, tripláért mennénk.
Rendesen kivette a részét a kiesésből. Labdakezelési hibák, elügyetlenkedett helyzetek, feleleges sarkazgatások, olyan dolgok amiért más játékosok már minden rossznak és agyatlannak le lennének hordva.
És feltűnően nem ízlik neki a csatár szerep, középen mélységből beindulva, területet kapva tud játszani.
De azért vegye meg Perez 200 millióért, ürítse ki érte a kasszát, mert vele minden rendben lenne, tripláért mennénk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Szerintem nagy esélyes Man United idén, mentálisan nagyon egyben vannak és ez bizony veszélyes mindenkire nézve.
Psg,Tuchel
Odaviszik az ezer éves Buffont,hogy na majd ő aztán ő majd vele!
Ráadásul úgy,hogy már a Juventusban is hibázott rendesen.
MBappe mg megállt a fejlődésben.
Nem lesz ez így jó.
Remélem Perez izzított már mindenkit azóta,és beveszik Párizst.
Mondjuk Balet és Iscot simán belelehetne vonni egy két üzletbe.

Odaviszik az ezer éves Buffont,hogy na majd ő aztán ő majd vele!

Ráadásul úgy,hogy már a Juventusban is hibázott rendesen.
MBappe mg megállt a fejlődésben.
Nem lesz ez így jó.
Remélem Perez izzított már mindenkit azóta,és beveszik Párizst.
Mondjuk Balet és Iscot simán belelehetne vonni egy két üzletbe.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kerlon írta: Kell, echte Benzema.![]()
![]()

Na, akkor Road to Madrid kedves Kylian.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha felepul Martial, Lingard, Matic, Valencia es meg az isten tudja kik es lesz Pogba is, akkor azert erosebbek lesznek. Illetve ez a tegnapi tuti ad nekik egy nagy lokest. Szerintem Porto, Ajax, Spurs ellen siman ok az eselyesek. Tobbi csapat ellen mar nem, de ott sem irnam le oket.BBeno írta:nem kell tulgondolni ezt a mut remy.
bappe bohockodott ziccert is rontott amig a vedelem es buffon konkretan osszehozott nekik 3 golt. itt most minden osszejott a munakt. kovi korben ha nem a portot kapjak akkor csomagolnak is.