Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Persze h építkezni kell újra, de pont azért is volt elképesztő az elmúlt 5 év, mert ez a trófea iszonyatosan nehéz. 10 éve úgy kezdődött minden h a Pooltól kaptunk egy 4es és épp ötödszöre estünk ki a legjobb 16ban.
Ez nagyon kiszámíthatatlan. Szerintem elsősorban egy a bajnokságban nagyon jól versenyző csapat kell most, és ha az már megvan, onnan lehet továbblépni.
Szerintem.
Ez nagyon kiszámíthatatlan. Szerintem elsősorban egy a bajnokságban nagyon jól versenyző csapat kell most, és ha az már megvan, onnan lehet továbblépni.
Szerintem.
ugyanez a garnitúra kialakított vagy 100 helyzetet a két barca elleni meg a mai meccsen és 1, azaz EGY darab gólt sikerült szerezniük.flori írta:Itt lesznek jövőre is olyan emberek, akikkel megint sikert lehet elérni. Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Nacho, Reguilon, Kroos, Modric, Vinicius.

Persze, de halkan jegyzem meg, hogy abban az évben kezdődött, és 2011 tavaszáig állt fent az az állapot.flori írta:Nagyon régen volt már a 2004-es év, azóta nagyon sok minden változott.
- flori
Fú de pesszimisták vagytok gyerekek.petiamadridista írta:Sierra,
Szerintem a következő BL győzelem évekre van.
Minimum 5-6 évre.
De azért ne essünk ki mindig a legjobb 16ban![]()
Én megelégszem ha összeszednek egy újabb gárdát aki az elkővetkező korszakban visszaveszi a dominanciát Spanyolországban.
Nekem ez elég lenne a köv 5-6 évre.

Miből gondolod ezt? Itt lesznek jövőre is olyan emberek, akikkel megint sikert lehet elérni. Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Nacho, Reguilon, Kroos, Modric, Vinicius.
Ezek olyan emberek akik és/vagy klasszisok/madridisták/fiatal feltörekvő tehetségek.
Be kell pótolni a lyukakat. Sokat fog számítani, hogy itt már négy BL-t nyerő játékosok lesznek, akik lassa kikopnak a megfelelő tudást átadva.
Nagyon régen volt már a 2004-es év, azóta nagyon sok minden változott. Egyáltalán nem az a Real Madrid van porondon, mint akkor. Generációváltás van, sok ember kiégett, hatványozottan jól lakott a BL-ektől. Őket cserélni, és újra megjön a siker. Legyen az Mbappéval, Joao Félixszel, Militaoval, De Ligtel vagy Eriksennel.
Választani kell egy edzőt, aztán építkezni újra. Pérezen ismét sok múlik, de én bizakodó vagyok. Egy csapat sincs jelentős túlerőben, három év múlva pedig már Messi sem lesz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
?Remy írta:Nyilván ugyanazt az időszakot éljük.
ez hogy jön ide? te is látod mennyi elég hozzá... semmi garancia h olyan játékosokat igazolunk, akik bevisznek a döntőig.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Sierra,
Minimum 5-6 évre.
De azért ne essünk ki mindig a legjobb 16ban
Én megelégszem ha összeszednek egy újabb gárdát aki az elkővetkező korszakban visszaveszi a dominanciát Spanyolországban.
Minimum 5-6 évre.
De azért ne essünk ki mindig a legjobb 16ban

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Oké. Ki fogunk esni.
Nyilván ugyanazt az időszakot éljük.
Nyilván ugyanazt az időszakot éljük.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
miért, honnan tudod h nem? akkor se lehetett tudni, mégis bekövetkezett. amíg nincs minőségi pótlás meg egy épkézláb edző, addig egy ajax is hint nekünk 4-et ottholRemy írta:Nyilván.Sierra írta:és most jöhet az újabb 7 év kiesés a nyolcaddöntőben sztori![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyilván.Sierra írta:és most jöhet az újabb 7 év kiesés a nyolcaddöntőben sztori![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
és most jöhet az újabb 7 év kiesés a nyolcaddöntőben sztori

Köszönök szépen mindent a srácoknak!
Egy korszak lezárult,most sokan megkönnyebbülnek Európában.
Nyáron robbantani kell és megint ott lesz a Real Madrid a legnagyobbak között.

Egy korszak lezárult,most sokan megkönnyebbülnek Európában.
Nyáron robbantani kell és megint ott lesz a Real Madrid a legnagyobbak között.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sierra írta:Általában ez szokott lenni, szóval nincs kizárva.dannen írta:persze az is meglehet, hogy ma pont minden be fog nekunk menni a bl himnusz hatasara.Lassan 3 éve totál más csapat fut ki a BL-re, mint a bajnokságban (vagy kupában).
Iden ez fokent a moszkva ellen latszodott.

ZIDANE
Általában ez szokott lenni, szóval nincs kizárva.dannen írta:persze az is meglehet, hogy ma pont minden be fog nekunk menni a bl himnusz hatasara.

Szerintem sarkalatos kerdes, hogy kibirjuk-e az elso fel orat bekapott gol nelkul, szerintem az Ajax nekunkront majd minden mindegy alapon, ahogyan azt tette Amszterdamban is - ott sem tudtunk veluk mit kezdeni, es azota teljesen lefaradt a kezdonk. In TBO we trust, es remelem Varane is osszekapja magat Ramos hianyaban.
Azért ma ha kiesünk valami csoda folytán akko bepisilek

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Köszi, már el is felejtettem mit írtam. Igazad van, ez alapján régi álmom összehasonlítani a mostani keretet az akkorival. Nem sokára el is kezdem, csak várd meg.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
"Bár nem is Mourinho hiányzik, hanem az akkori keretösszetétel. Ott még azért volt speed, emlékszem is egy ajax elleni gólunkra a Mou érából, aki pislogott lemaradt."füst írta:Nem tudom, akarok? Mondd el kérlek, ha már számba adod a szavakat.Most komolyan egy legalább 5 évvel ezelőtti, jóval fiatalabb keretet akarsz összehasonlítani a mostanival?
Kedvedért kimásoltam amit írtál.
- füst
Nem tudom, akarok? Mondd el kérlek, ha már számba adod a szavakat.Most komolyan egy legalább 5 évvel ezelőtti, jóval fiatalabb keretet akarsz összehasonlítani a mostanival?

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Most komolyan egy legalább 5 évvel ezelőtti, jóval fiatalabb keretet akarsz összehasonlítani a mostanival?füst írta:Én azt várom, hogy győzzön meg arról, tényleg nem kell nekünk vissza Mourinho.V. Mester 77 írta:Összességében nagyon várom az esti meccset, de Ramos hiánya szamomra aggasztó. Nacho idén sajnos nem tudja hozni a tőle megszokott stabilitást, Varane pedig nem tudja irányítani a védelmet![]()
Ki mit vár a visszavagótól?![]()
Az emlékek könnyen megszépülnek, és jelenleg eléggé el vagyok szontyolodva a csapat miatt.
Bár nem is Mourinho hiányzik, hanem az akkori keretösszetétel. Ott még azért volt speed, emlékszem is egy ajax elleni gólunkra a Mou érából, aki pislogott lemaradt.

- füst
Én azt várom, hogy győzzön meg arról, tényleg nem kell nekünk vissza Mourinho.V. Mester 77 írta:Összességében nagyon várom az esti meccset, de Ramos hiánya szamomra aggasztó. Nacho idén sajnos nem tudja hozni a tőle megszokott stabilitást, Varane pedig nem tudja irányítani a védelmet![]()
Ki mit vár a visszavagótól?

Az emlékek könnyen megszépülnek, és jelenleg eléggé el vagyok szontyolodva a csapat miatt.
Bár nem is Mourinho hiányzik, hanem az akkori keretösszetétel. Ott még azért volt speed, emlékszem is egy ajax elleni gólunkra a Mou érából, aki pislogott lemaradt.

- Mester77
Összességében nagyon várom az esti meccset, de Ramos hiánya szamomra aggasztó. Nacho idén sajnos nem tudja hozni a tőle megszokott stabilitást, Varane pedig nem tudja irányítani a védelmet

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "