Nyáron az én forgatókönyvem szerint:
OUT: Bale - 70 millió; Isco - 70 millió; Navas (csak azért adnám el, mert neki nem a padon van a helye, és a maradásával folyamatosan ott lenne a nyomás Courtois-n) - 10 millió; Vallejo kölcsön; James - 42 millió; Valverdét és megint kölcsönbe küldeném, mert szerintem egyelőre nagyon bátortalan a srác, ami meccsrutinnal fejlődhet, pedig a tehetsége megvan; Theo 20
Marcelonak adnék még egy évet, hátha összekapja magát védekezésben. Ez 212 millió euró.
IN: Hazard - 100 millió; Mbappé - 300 millió; De Ligt - 80 millió; Ödegaard; Egy Jovic - Mariano csere miatt se lennék nagyon boldogtalan.
480 millió euró. Stadion meg nokedli.

Ennek ellenére szerintem ez lesz:
OUT: Bale - 70; James - 42; Kovacic - 50; Ceballos/Llorrente/Valverde - 30; Vallejo kölcsön vagy visszavásárlási opcióval bagóért; Ödegaard visszavásárlásival; Theo 20
IN: Hazard - 100; Militao - 50; Rodrygo (akit én még kölcsönbe küldenék); egész nyáron megyünk Mbappé után, de nem fogjuk tudni meggyőzni a PSG-ét és marad, de ha még időben leteszünk róla, akkor Joao Félixre rámehetünk 100-ért.
Benzema mellé szerintem nem fog hozatni Zidane senkit, megtartja Marianot. Nem hiszem, hogy Icardi vagy Kane-féle figurákra rámennek, de egy Jovic papíron Benzema alternatívájának beeshet, ha Mariano mégse kell neki.
Ez -40-60 millió lenne csak, de azért az én álmaim kerete jobb.

Courtois/Lunin/Luca-Carvajal/Odriozola-Varane/Militao-Ramos/Nacho-Reguilon/Marcelo-Kovacic/Llorente/Casemiro-Modric/Kovacic/Ödegaard-Kroos/Ceballos-Hazard/Vinicius/Vazquez-Mbappé/Benzema/(Jovic)-Vinicius/Asensio/Ödegaard
Kicsit bő ez a 25 fős keret, úgyhogy Llorente/Kovacic/Ceballos trióból elengednék egyet visszavásárlási opcióval, és a Vazquez-Asensio duóból is egyet. Vazquez jobb soha nem lesz, Asensioban legalább van lehetőség, de szeretem az olyan játékosokat, mint Lucas. Ödegaardot viszont mindenképp megnézném már nálunk mit tud. Amit most lerak a Vitesse-ben az több, mint biztató. Nem lennék feltétlen az ellen se, ha visszavásárlási opcióval elmenne az Ajaxba, de most már több új impulzusra van szüksége a csapatnak.