Nem akarok nyálazni itt sokat, izgatottan várom egy új generáció kezdetét

Hala Madrid!
HozzászólásSzerző: el magico » 2019. március 5., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 5., kedd 23:12
Igen,nalam is.RealAsensio írta:Reguilón egyebkent bejatszotta magat a jovo Realjaba. Tokeletes utodja lesz Marcelonak. Le a kalappal elotte!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 5., kedd 23:11
Azt halkan hozzateszem hogy Zidane sem akart igazolni.Csabi írta:Én ezt nem teljesen ilyen pozitívan látom. Ami volt, volt. Megynerték a 4 BL-t, tripláztak, valószínűleg soha senki nem fog ilyet csinálni újra. De ami itt történt, az egy kurva nagy szégyen. Lehet kiesni 0-0-val, lehet kiesni 0-2-vel. De nem 1-4-gyel. 1 hét leforgása alatt kaptunk 8 gólt. Nem tudom BL-ben kaptunk-e már ilyen verést otthon. Mindez a tripla után elég...hogyismondjam ellent mutat neki.
Az egész csapat szét lesz baszva Á-tól Z-ig - mindezt egy nyár alatt, ami tudjuk mit fog eredményezni... és ez azért van, mert itt is, meg Madridban is kurva sokan azt hitték, hogy mert megnyertük harmadszor is a BL-t mi vagyunk az Istenek. Amikor erősíteni kellett volna, ahogy csak lehet - mert ami a mai napon, illetve héten kijött, azt már mindet látni lehetett tavaly is-, akkor az edzőt elkényszerítették, a legjobb játékost szó szerint elzavarták, hiányposztok maradtak üresen, és nem hiányposztokra jöttek szájbetömős igazolások.
Amit edzőkeringő néven elkezdett Perez újra, arról már nem akarok szólni. Fogunk még sokat, nagyon sokat beszélni róla.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. március 5., kedd 23:11
Én megvettem ezt a gondolatot, reggel óta egyre kényelmesebb. Romokban vagyunk, ő pláne. Egyszer már szép sztori kerekedett abból hogy kapott egy lehetőséget. Akikkel fasírtban volt... hát ők már nincsenek itt, egyedül Ramos, ő meg god. Csak kettejüknek kell közös nevezőt találni, és akkor bármi lehetne. A fiataljaink jó képességűek, a veteránjaink gondolom megritkulnak (Elnézve az edzőfelhozatalt és Pérez romantikus hajlamát ebből Mourinho 2.0 reload lesz. Nem is tudom, lehet csak a csalódottság beszél belőlem, de lehet megnézném újra összerakni egy csapatot.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 5., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. március 5., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 5., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. március 5., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. március 5., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 5., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. március 5., kedd 23:04
Azt... akkor aztán tényleg nagy lesz a baj. Ha ő jön, akkora foscunami lesz a csapatnál, hogy az hihetetlen.BlancoMark írta:Elnézve az edzőfelhozatalt és Pérez romantikus hajlamát ebből Mourinho 2.0 reload lesz. Nem is tudom, lehet csak a csalódottság beszél belőlem, de lehet megnézném újra összerakni egy csapatot.sebydani írta:Csodálatos utazás volt fiúk, köszönünk mindent. Egyelőre még szokni kell. Sokkal többet nem is tudnék most mondaniRemélem látunk meg hasonlót valaha is.
Nyáron meg 2009 reboot és neki lehet állni újra.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. március 5., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. március 5., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: becike80 » 2019. március 5., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. március 5., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 5., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2019. március 5., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: flori » 2019. március 5., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 5., kedd 22:58
Ne fáradjSüti írta:Köszi fiúk.![]()
Hosszabban majd holnap melóból.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. március 5., kedd 22:58
Elnézve az edzőfelhozatalt és Pérez romantikus hajlamát ebből Mourinho 2.0 reload lesz. Nem is tudom, lehet csak a csalódottság beszél belőlem, de lehet megnézném újra összerakni egy csapatot.sebydani írta:Csodálatos utazás volt fiúk, köszönünk mindent. Egyelőre még szokni kell. Sokkal többet nem is tudnék most mondaniRemélem látunk meg hasonlót valaha is.
Nyáron meg 2009 reboot és neki lehet állni újra.
Jelenlévő fórumozók: 52 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem