Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kommentáld a híreket
aki nem csak nézné, hanem látná is a futball alakulását, az azt is látná, hogy brazília jön fel, mint a talajvíz, a spanyolok meg süllyednek, kiszámíthatóak, megfejtették őket klub- és válogatott szinten is.
dél-amerikában argentína is verni fogja valszeg a spanyolokat, más földrész, más klíma, más feeling. mikor nyert nem európai vébén utoljára európai csapat?
dél-amerikában argentína is verni fogja valszeg a spanyolokat, más földrész, más klíma, más feeling. mikor nyert nem európai vébén utoljára európai csapat?

- ateeemadrid
Gascoigne írta:A mostani brazil generáció legnagyobb eredménye, hogy a válogatottak mikiegérkupáján legyőzték a sorozatban három világeseményt behúzó spanyolokat. A spanyoloké...nos, a sorozatban behúzott három világesemény.ateeemadrid írta:konf. kupa, 3-0
csak leírtam mire gondolt, nyugi van.4 éve is megnyerték a konföderációs kupát, aztán jöttek a hollandok a vb-n, a spanyoloknak meg az arany a nyakba.

- Galacticos
4 éve is megnyerték a konföderációs kupát, aztán jöttek a hollandok a vb-n, a spanyoloknak meg az arany a nyakba.ateeemadrid írta:konf. kupa, 3-0
nagyon adlak.Gascoigne írta:A mostani brazil generáció legnagyobb eredménye, hogy a válogatottak mikiegérkupáján legyőzték a sorozatban három világeseményt behúzó spanyolokat. A spanyoloké...nos, a sorozatban behúzott három világesemény.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
A mostani brazil generáció legnagyobb eredménye, hogy a válogatottak mikiegérkupáján legyőzték a sorozatban három világeseményt behúzó spanyolokat. A spanyoloké...nos, a sorozatban behúzott három világesemény.ateeemadrid írta:konf. kupa, 3-0
- ateeemadrid
konf. kupa, 3-0Gascoigne írta:Megint?hehe írta:könnyű így, hogy brazilokat honosítanak.![]()
(senna, thiago, most ez a majom is)
mindegy, a vébén megint megalázzuk őket.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Megint?hehe írta:könnyű így, hogy brazilokat honosítanak.![]()
(senna, thiago, most ez a majom is)

A braziloknak ott van Jo és Fred , hová férne be?

Most ennek mi értelme van?Biztos nem engedném el.Gareth Bale mégis megkapta válogatott behívóját, de a szövetségi kapitány megerősítette, hogy a játékos nem fog pályára lépni Macedónia és Belgium ellen sem.

Szép egy derék ember lett spanyol válogatott.Fffúúú de irritál a feje ennek a Costanak.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én csak azt nem értem, hogy az istókba tud az ATMA évről évre előhúzni egy-egy top kategóriás (vagy a hypenak köszönhetően annak kikiáltott) csatárt?
Torres-Forlan-Aguero-Falcao-Costa
Torres-Forlan-Aguero-Falcao-Costa
- hehe
könnyű így, hogy brazilokat honosítanak.
(senna, thiago, most ez a majom is
)

(senna, thiago, most ez a majom is

-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Pontosan, ez a helyzet.ferni írta:2 barátságos meccsen játszott csak, azok nem hiszem, hogy számítanánakhehe írta:ez mi?
http://www.goal.com/en/news/468/interna ... ID=HP_BN_4
tisztán emlékszem, hogy játszott felnőtt válogatott meccsen a braziloknál. hát láttam.
egyre szimpatikusabb a spanyol válogatott mindenesetre![]()
![]()

Azért most egy nagyon szimpatikus játékossal gazdagodott a Spanyol válogatott...
Lassan ott tartunk, hogy a fél keret irritál.
2 barátságos meccsen játszott csak, azok nem hiszem, hogy számítanánakhehe írta:ez mi?
tisztán emlékszem, hogy játszott felnőtt válogatott meccsen a braziloknál. hát láttam.
egyre szimpatikusabb a spanyol válogatott mindenesetre![]()
![]()

- hehe
ez mi?
egyre szimpatikusabb a spanyol válogatott mindenesetre
egyre szimpatikusabb a spanyol válogatott mindenesetre

- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem is fogsz! Az nem téma, arra nem harap a sok, kis antimadridista csicska, a provokátor enesóval az élen...h3x0r írta:Modric menteserol mar kinn is van a video, bezzeg arrol egy szot se olvastam, hogy a 47. perc kornyeken DM lovesenel egy szin tiszta tizi elmaradt..pavel írta:A nyomorult nso (sic!) szerint a nap mázlija a Realé!! Értitek?! 4:0, de miénk a nap mázlija!!![]()
![]()

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- h3x0r
Modric menteserol mar kinn is van a video, bezzeg arrol egy szot se olvastam, hogy a 47. perc kornyeken DM lovesenel egy szin tiszta tizi elmaradt..pavel írta:A nyomorult nso (sic!) szerint a nap mázlija a Realé!! Értitek?! 4:0, de miénk a nap mázlija!!![]()
![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na megint előkerült Suarez mint téli célpont...maximum akkor tudnák megbékélni, egy újabb csatár igazolásával, ha vagy Benzemat adják el 45-50 milláért, vagy Morata és Jesé elmegy kölcsönbe...mert annak nem sok értelme van hogy itt vannak de nem jutnak lehetőséghez sem. Játék percek nélkül meg elég nehéz egy meggyőző teljesítményt felmutatni
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A másik a 442 a magyarosított nevekkel.
Azért azokon jókat tudok szakadni, mondjuk inkább szánalmas mint vicces de akkor is.

Robben Áron
Ibrahimovic Zoltán
Bale Géza
és a legjobb Falcao Rezső.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én olvasok, de valahogy nem tud felszabni
A másik a 442 a magyarosított nevekkel. :Đ

A másik a 442 a magyarosított nevekkel. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó, hagyd már, Milan tegnapelőtti tizije is totál egyértelmű volt, de a Pepe ellen befújt kb. az év csalása. Nem értem miért nem szoktátok még meg, én pl. enesót se olvasok, akkora szennylap.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
A nyomorult nso (sic!) szerint a nap mázlija a Realé!! Értitek?! 4:0, de miénk a nap mázlija!!

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."