petiamadridista írta:Sierra,
Szerintem a következő BL győzelem évekre van.
Minimum 5-6 évre.
De azért ne essünk ki mindig a legjobb 16ban
Én megelégszem ha összeszednek egy újabb gárdát aki az elkővetkező korszakban visszaveszi a dominanciát Spanyolországban.
Nekem ez elég lenne a köv 5-6 évre.
Fú de pesszimisták vagytok gyerekek.
Miből gondolod ezt? Itt lesznek jövőre is olyan emberek, akikkel megint sikert lehet elérni. Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Nacho, Reguilon, Kroos, Modric, Vinicius.
Ezek olyan emberek akik és/vagy klasszisok/madridisták/fiatal feltörekvő tehetségek.
Be kell pótolni a lyukakat. Sokat fog számítani, hogy itt már négy BL-t nyerő játékosok lesznek, akik lassa kikopnak a megfelelő tudást átadva.
Nagyon régen volt már a 2004-es év, azóta nagyon sok minden változott. Egyáltalán nem az a Real Madrid van porondon, mint akkor. Generációváltás van, sok ember kiégett, hatványozottan jól lakott a BL-ektől. Őket cserélni, és újra megjön a siker. Legyen az Mbappéval, Joao Félixszel, Militaoval, De Ligtel vagy Eriksennel.
Választani kell egy edzőt, aztán építkezni újra. Pérezen ismét sok múlik, de én bizakodó vagyok. Egy csapat sincs jelentős túlerőben, három év múlva pedig már Messi sem lesz.