?Remy írta:Nyilván ugyanazt az időszakot éljük.
ez hogy jön ide? te is látod mennyi elég hozzá... semmi garancia h olyan játékosokat igazolunk, akik bevisznek a döntőig.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. március 6., szerda 0:35
?Remy írta:Nyilván ugyanazt az időszakot éljük.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. március 6., szerda 0:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 6., szerda 0:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. március 6., szerda 0:30
miért, honnan tudod h nem? akkor se lehetett tudni, mégis bekövetkezett. amíg nincs minőségi pótlás meg egy épkézláb edző, addig egy ajax is hint nekünk 4-et ottholRemy írta:Nyilván.Sierra írta:és most jöhet az újabb 7 év kiesés a nyolcaddöntőben sztori![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 6., szerda 0:30
Nyilván.Sierra írta:és most jöhet az újabb 7 év kiesés a nyolcaddöntőben sztori![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. március 6., szerda 0:29
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. március 5., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 5., kedd 19:51
Sierra írta:Általában ez szokott lenni, szóval nincs kizárva.dannen írta:persze az is meglehet, hogy ma pont minden be fog nekunk menni a bl himnusz hatasara.Lassan 3 éve totál más csapat fut ki a BL-re, mint a bajnokságban (vagy kupában).
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. március 5., kedd 19:41
Általában ez szokott lenni, szóval nincs kizárva.dannen írta:persze az is meglehet, hogy ma pont minden be fog nekunk menni a bl himnusz hatasara.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. március 5., kedd 19:02
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. március 5., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: füst » 2019. március 5., kedd 16:59
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. március 5., kedd 16:03
"Bár nem is Mourinho hiányzik, hanem az akkori keretösszetétel. Ott még azért volt speed, emlékszem is egy ajax elleni gólunkra a Mou érából, aki pislogott lemaradt."füst írta:Nem tudom, akarok? Mondd el kérlek, ha már számba adod a szavakat.Most komolyan egy legalább 5 évvel ezelőtti, jóval fiatalabb keretet akarsz összehasonlítani a mostanival?
HozzászólásSzerző: füst » 2019. március 5., kedd 15:47
Nem tudom, akarok? Mondd el kérlek, ha már számba adod a szavakat.Most komolyan egy legalább 5 évvel ezelőtti, jóval fiatalabb keretet akarsz összehasonlítani a mostanival?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. március 5., kedd 15:36
Most komolyan egy legalább 5 évvel ezelőtti, jóval fiatalabb keretet akarsz összehasonlítani a mostanival?füst írta:Én azt várom, hogy győzzön meg arról, tényleg nem kell nekünk vissza Mourinho.V. Mester 77 írta:Összességében nagyon várom az esti meccset, de Ramos hiánya szamomra aggasztó. Nacho idén sajnos nem tudja hozni a tőle megszokott stabilitást, Varane pedig nem tudja irányítani a védelmet![]()
Ki mit vár a visszavagótól?![]()
Az emlékek könnyen megszépülnek, és jelenleg eléggé el vagyok szontyolodva a csapat miatt.
Bár nem is Mourinho hiányzik, hanem az akkori keretösszetétel. Ott még azért volt speed, emlékszem is egy ajax elleni gólunkra a Mou érából, aki pislogott lemaradt.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. március 5., kedd 15:24
Én azt várom, hogy győzzön meg arról, tényleg nem kell nekünk vissza Mourinho.V. Mester 77 írta:Összességében nagyon várom az esti meccset, de Ramos hiánya szamomra aggasztó. Nacho idén sajnos nem tudja hozni a tőle megszokott stabilitást, Varane pedig nem tudja irányítani a védelmet![]()
Ki mit vár a visszavagótól?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. március 5., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 5., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 5., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 4., hétfő 22:41
Remelem csak azert tette keretbe Solari, hogy a lelatora kuldje meccs elottKAG írta:Kár, hogy ott van Bélánk a BL keretben.
Úgy ki kellet volna hagyni, hogy csak na.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem