Nem tudom, akarok? Mondd el kérlek, ha már számba adod a szavakat.Most komolyan egy legalább 5 évvel ezelőtti, jóval fiatalabb keretet akarsz összehasonlítani a mostanival?

HozzászólásSzerző: füst » 2019. március 5., kedd 15:47
Nem tudom, akarok? Mondd el kérlek, ha már számba adod a szavakat.Most komolyan egy legalább 5 évvel ezelőtti, jóval fiatalabb keretet akarsz összehasonlítani a mostanival?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. március 5., kedd 15:36
Most komolyan egy legalább 5 évvel ezelőtti, jóval fiatalabb keretet akarsz összehasonlítani a mostanival?füst írta:Én azt várom, hogy győzzön meg arról, tényleg nem kell nekünk vissza Mourinho.V. Mester 77 írta:Összességében nagyon várom az esti meccset, de Ramos hiánya szamomra aggasztó. Nacho idén sajnos nem tudja hozni a tőle megszokott stabilitást, Varane pedig nem tudja irányítani a védelmet![]()
Ki mit vár a visszavagótól?![]()
Az emlékek könnyen megszépülnek, és jelenleg eléggé el vagyok szontyolodva a csapat miatt.
Bár nem is Mourinho hiányzik, hanem az akkori keretösszetétel. Ott még azért volt speed, emlékszem is egy ajax elleni gólunkra a Mou érából, aki pislogott lemaradt.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. március 5., kedd 15:24
Én azt várom, hogy győzzön meg arról, tényleg nem kell nekünk vissza Mourinho.V. Mester 77 írta:Összességében nagyon várom az esti meccset, de Ramos hiánya szamomra aggasztó. Nacho idén sajnos nem tudja hozni a tőle megszokott stabilitást, Varane pedig nem tudja irányítani a védelmet![]()
Ki mit vár a visszavagótól?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. március 5., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 5., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 5., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 4., hétfő 22:41
Remelem csak azert tette keretbe Solari, hogy a lelatora kuldje meccs elottKAG írta:Kár, hogy ott van Bélánk a BL keretben.
Úgy ki kellet volna hagyni, hogy csak na.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 4., hétfő 22:05
Shektor írta:Valahogy csak el kell adni, ha kitennék akkor tényleg senkinek nem kéne.KAG írta:Kár, hogy ott van Bélánk a BL keretben.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. március 4., hétfő 22:01
Nem hát.Galacticos írta:Nem a jatekero a lenyeg.
HozzászólásSzerző: Shektor » 2019. március 4., hétfő 21:31
Valahogy csak el kell adni, ha kitennék akkor tényleg senkinek nem kéne.KAG írta:Kár, hogy ott van Bélánk a BL keretben.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. március 4., hétfő 21:05
töketlen vezetőség...KAG írta:Kár, hogy ott van Bélánk a BL keretben.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 4., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. március 4., hétfő 19:36
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. március 4., hétfő 16:07
Hát igen, Kanyarban sincsen az Ajax a Barcához képest, felesleges azokból a meccsekből kiindulni hiszen az ellenfél szerényebb játékerőt képvisel minden poszton kb.ziro4vr írta:Ne vicceljetek már, kanyarba se lesz az Ajax, simán lehozzuk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. március 4., hétfő 15:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 4., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 4., hétfő 9:44
Osszel volt rosszabb szeria is szerintemToti írta:rohadt szar belegondolni, de igenis benne van, hogy zsinórban 3 meccset veszít el a csapat a bernabeuban 7 nap alatt
nem tudom, hogy volt-e ilyenre valaha példa, valószínűleg nem.
azért, hogyha kedden sem lövünk gólt, az már a legmélyebb pont lenne szerintem. lehet szarul jött ki a sorsolás, forma, akarámi, lehet kapaszkodni, de ha 7 nap alatt 3 hazai tétmeccsen nem lövünk egy gólt sem azt már nem szabad semmire sem fogni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. március 4., hétfő 8:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 1., péntek 17:05
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 23., szombat 9:42
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem