Ezt én is adnám, a bale-kane faláb duón legalább minden évben jót lehetne röhögni.Tottenham, sztorinak jó lenne a visszatérés, más kérdés h költeni nagyot ők sem akarnának

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. március 4., hétfő 8:29
Ezt én is adnám, a bale-kane faláb duón legalább minden évben jót lehetne röhögni.Tottenham, sztorinak jó lenne a visszatérés, más kérdés h költeni nagyot ők sem akarnának
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. március 4., hétfő 8:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. március 3., vasárnap 14:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 3., vasárnap 13:56
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. március 3., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 2., szombat 23:55
Ideje bedobni a torolkozot. Sok mindenhez lusta volt. Pedig a tehetsege meg volt, ez basz fel a legjobban. 30%-ot adott ki magabol. Adios.Mit szeretsz a legjobban a munkádban?
Azt a tényt, hogy gyermekkori álmomat, miszerint egyszer majd labdarúgó lesz belőlem, végül sikerült valóra váltanom.
Mi a legnagyobb erényed?
Nem tudom. (nevet)
Ne viccelj! Ez nem egy lehetetlen vállalkozás!
Tényleg nem tudom. Amíg egészséges vagyok, s amíg a családom és a barátaim is egészségesek, boldogok, addig nem kérhetek egyebet.
A legnagyobb hibád?
Hihetetlenül lusta vagyok. (nevet) Azt hiszem, ez a legmegfelelőbb válasz.
Gondoltál már valaha arra, hogy bedobod a törölközőt és feladod?
Nem. Természetesen még nem. (nevet) Talán a jövőben, de egyelőre meg sem fordult a fejemben.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. március 2., szombat 23:33
Max a chelsea fellebezesselistimester írta:Azért a BL-döntőkben jó volt + Bartra körbefutása is komoly pillanat. Ettől még ez a közös történet a nyáron lehetőleg véget ér. Nekem megfelelne egy az egyben Hazardért.
Aztán előre is kell még valaki mert ez a Karim-Vini duó marha kevés egy Real Madrid első vonalnak.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 2., szombat 23:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 2., szombat 23:24
Olvastam már olyat bayern szurkolótól,hogy 2012ben ők nyerték a bl-t mert jobban játszottak és ezért saját csapatának könyvelte el a címet a srác.Toti írta:Olyan kar foglalkozni ezzel a kóklerrel. A karaktert is kar rá pazarolni szerintem. Én törölném a topicjat
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. március 2., szombat 23:22
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. március 2., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 2., szombat 23:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 2., szombat 23:16
Na az kiraly. Bale sem tesz tobbet, sot, arcon kopi a Bernabeut. James legalabb tisztaban volt azzal, milyen mezt visel.illgner írta:James még nem ment el, az is lehet, hogy visszatér. Amúgy meg ha kipengetik érte a 12+42 milliót, az pont reális összeg lenne érte, mert amit mutat, az semmivel sem predesztinálja ennél magasabb összegre. A "vételára" volt irreálisan magas, egy jó vb után. Persze annak is a nagy része inkább pr-felár volt.RealAsensio írta: James is bagoert ment el.
HozzászólásSzerző: illgner » 2019. március 2., szombat 23:14
James még nem ment el, az is lehet, hogy visszatér. Amúgy meg ha kipengetik érte a 12+42 milliót, az pont reális összeg lenne érte, mert amit mutat, az semmivel sem predesztinálja ennél magasabb összegre. A "vételára" volt irreálisan magas, egy jó vb után. Persze annak is a nagy része inkább pr-felár volt.RealAsensio írta: James is bagoert ment el.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 2., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 2., szombat 23:14
Kerdezem: ki fog fizetni Baleert? Szerinted mennyi a realis ara? Lesz olyan aki megad neki legalabb 15 millio eurot, vagy a mostani fizeteset? Szerintem szar helyzetben vagyunk.poronty írta:Bélánk csak "megnyert" nekünk a góljaival két BL döntőt. Hol van ehhez James? Plusz pont James is a padot koptatta hónapokig Zidane alatt.
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. március 2., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 2., szombat 23:10
James is bagoert ment el. Akkor Bale? Most komolyan. Raadasul Bale oregebb is.poronty írta:Meg se lep, hogy tőled születik egy ilyen buta komment.Kit érdekel az ára? Vigyék el ingyen vagy bárhogy, csak ne legyen itt.
Tényleg tök mindegy, hogy 80-100 millát kapunk érte vagy 0-át, főleg mikor nyáron mindenki Bappét akar vagy valami másik gólbaszót, meg jöjjön Hazard, plusz De Ligt vagy valami top védő Ramos helyére, az se baj, ha Luka helyett is keresünk valami világklasszist, de nyilván az se kerül pénzbe.
És emellé Perez nyomja a stadion projectet, de valóban halál mindegy mennyiért megy Bale.
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. március 2., szombat 23:07
Meg se lep, hogy tőled születik egy ilyen buta komment.Kit érdekel az ára? Vigyék el ingyen vagy bárhogy, csak ne legyen itt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. március 2., szombat 22:58
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem