elnökkérdés kevésbé

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. március 2., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 2., szombat 22:55
Nagyon jól tájékozottnak gondolod magad.G. V.tinho írta:Ilyen az ezerfejű cézár, a nép. Cirkusz, és kenyér. Hidd el, már ma megkérdőjelezik szélesebb szinten mind Solarit, mind PereztToniKroos írta:Viccesek itt páran, úgy néz ki kupa nélkül maradunk idén és egyből meleg a pite mindenkinek. Nem tudom, hogy az idei szezonunk vagy ezek az emberek a nagyobb viccek.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. március 2., szombat 22:52
Ráadásul az Audi közel sem olyan jó autó(már), mint amilyennek sokan gondolják.Realista24 írta:Olyan naivak vagytokProfessore írta: Ha az ember évekig egy audit vezet majd beultetik egy Dacia loganba azt nem díjazza hidd el...plane nem hosszú távon. Igen Pereznek is melegedik a pite.Spanyolország egyik leggazdagabb emberéről beszélünk, mellesleg legbefolyásosabbak egyiket, privát szférában és a foci világában is. De ja, majd lemondásra kényszerítik.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. március 2., szombat 22:49
Ilyen az ezerfejű cézár, a nép. Cirkusz, és kenyér. Hidd el, már ma megkérdőjelezik szélesebb szinten mind Solarit, mind PereztToniKroos írta:Viccesek itt páran, úgy néz ki kupa nélkül maradunk idén és egyből meleg a pite mindenkinek. Nem tudom, hogy az idei szezonunk vagy ezek az emberek a nagyobb viccek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 2., szombat 22:47
Olyan naivak vagytokProfessore írta:Ha az ember évekig egy audit vezet majd beultetik egy Dacia loganba azt nem díjazza hidd el...plane nem hosszú távon. Igen Pereznek is melegedik a pite.BBeno írta:perez addig marad amig akar kb mert ninxsenek kihivoi. es amig fel nem epiti a stadionjat.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. március 2., szombat 22:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. március 2., szombat 22:45
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. március 2., szombat 22:45
Ha az ember évekig egy audit vezet majd beultetik egy Dacia loganba azt nem díjazza hidd el...plane nem hosszú távon. Igen Pereznek is melegedik a pite.BBeno írta:perez addig marad amig akar kb mert ninxsenek kihivoi. es amig fel nem epiti a stadionjat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 2., szombat 22:40
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. március 2., szombat 22:25
AhaRealista24 írta:Na már most, Perez, és nem perec.G. V.tinho írta: Gondolod? Ami menti eddig, az a BL győzelmek. Szerintem a sociok eléggé ZZ érdemének tartják, nem perecének.
Perez pedig addig elnök, ameddig ő elnök akar lenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 2., szombat 22:22
Na már most, Perez, és nem perec.G. V.tinho írta: Gondolod? Ami menti eddig, az a BL győzelmek. Szerintem a sociok eléggé ZZ érdemének tartják, nem perecének.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. március 2., szombat 22:20
Gondolod? Ami menti eddig, az a BL győzelmek. Szerintem a sociok eléggé ZZ érdemének tartják, nem perecének.Realista24 írta:G. V.tinho írta:
Lassan az a kérdés, hogy Perez marad-e![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 2., szombat 22:17
G. V.tinho írta:
Lassan az a kérdés, hogy Perez marad-e
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. március 2., szombat 22:16
Lassan az a kérdés, hogy Perez marad-ewZoLee7 írta:Azokat ZZ tavozasakor mar feltettek. Ujat ugy sem tudnak kerdezni. Az a baj, hogy nem tudom ki johetne, ott tartunk hogy lassan remenykesni kell ZZ a juvehoz ir ala es mi elhozzuk Allegrit, hat ha.G. V.tinho írta:Ha ez így marad, Perez papa is kényelmetlen kérdésekre számíthat azt hiszem
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2019. március 2., szombat 22:14
Inkább ide írjon alá újra.wZoLee7 írta:ott tartunk hogy lassan remenykesni kell ZZ a juvehoz ir ala es mi elhozzuk Allegrit, hat ha.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. március 2., szombat 22:11
Azokat ZZ tavozasakor mar feltettek. Ujat ugy sem tudnak kerdezni. Az a baj, hogy nem tudom ki johetne, ott tartunk hogy lassan remenykesni kell ZZ a juvehoz ir ala es mi elhozzuk Allegrit, hat ha.G. V.tinho írta:Ha ez így marad, Perez papa is kényelmetlen kérdésekre számíthat azt hiszem
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. március 2., szombat 22:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 1., péntek 12:15
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. március 1., péntek 12:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 1., péntek 11:51
Volt aztán offoltak a pozit.Petr írta:Sok hasonló hozzászólást olvastam már, ezért megkérdezném: nálatok van olyan, hogy sportigazgató? Vagy az általános "sportigazgatói" tevékenységért egy tanácsféle felel? Vagy maga Pérez?istimester írta:Mondjuk nem kéne rendszeresen bábokat kinevezni edzőnek, akik után persze az egész szezonban takarítani kell a szart. Most szegény Solari lesz a bűnbak.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem