A City legerősebb felállásában léphet pályára, csak Rodwell és Demichelis hiányzik sérülés miatt, a liverpooliaknál ellenben Barry és Pienaar biztosan nem lesz bevethető, továbbá Mirallas és Gibson játéka is kérdéses.
Érdekesség: Man City have won just two of their last 12 Barclays Premier League meetings with Everton, losing nine.
Fun fact: Lukaku utóbbi öt PL-meccsén összesen 220 perc alatt 6 gólt rúgott, vagyis átlagban 37 percenként vette be az ellenfél kapuját.

Természetesen hajrá, Everton!

Ott van az, amit Gabi írt, személyes okok miatt Togóban van, hogy ez mit takar, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy amint visszatér, valószínűleg a tartalékoknál fog edzeni, de abban szinte biztos vagyok, hogy Soldado, Defoe és Kane mögött gyakorlatilag nullához fog közelíteni a játékpercei száma. Aztán télen szvsz távozni is fog.Anis írta:GT37: Adebayorral mi a fene van? Nyáron volt róla szó, hogy Törökországból keresték (lehet máshonnan is), de nem engedték el sehova (vagy ő nem akart menni?). De számomra érthetetlen, hogy még egy percet sem játszott idén, sőőt sztem még keretben sem volt. Sajnálom őt, mert remek kiegészítő ember volt a Realban, szimpatikusabb lett ittléte alatt, mint amit korábban tudtunk / tudtam róla.
A Besiktas érdeklődött iránta igencsak élénken, aztán valahogy mégsem lett semmi a dologból, azt tudom elképzelni, hogy a Spurs nem tudott megegyezni az árról a törökökkel, mert kötve hiszem, hogy Ade maradni akart volna annak tudatában, hogy immáron legalább két csatár lesz előtte a sorban.
Senal-drukkereknek: Giroud fejlődése.
Kép 1
Kép 2