özil megalkotta az arsenal cristianoját.GT37 írta:Senal-drukkereknek: Giroud fejlődése.
Kép 1
Kép 2

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 5., szombat 11:20
özil megalkotta az arsenal cristianoját.GT37 írta:Senal-drukkereknek: Giroud fejlődése.
Kép 1
Kép 2
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 5., szombat 11:12
Ott van az, amit Gabi írt, személyes okok miatt Togóban van, hogy ez mit takar, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy amint visszatér, valószínűleg a tartalékoknál fog edzeni, de abban szinte biztos vagyok, hogy Soldado, Defoe és Kane mögött gyakorlatilag nullához fog közelíteni a játékpercei száma. Aztán télen szvsz távozni is fog.Anis írta:GT37: Adebayorral mi a fene van? Nyáron volt róla szó, hogy Törökországból keresték (lehet máshonnan is), de nem engedték el sehova (vagy ő nem akart menni?). De számomra érthetetlen, hogy még egy percet sem játszott idén, sőőt sztem még keretben sem volt. Sajnálom őt, mert remek kiegészítő ember volt a Realban, szimpatikusabb lett ittléte alatt, mint amit korábban tudtunk / tudtam róla.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 3., csütörtök 22:28
AVB says Adebayor is back in Togo for "personal reasons"Anis írta:GT37: Adebayorral mi a fene van? Nyáron volt róla szó, hogy Törökországból keresték (lehet máshonnan is), de nem engedték el sehova (vagy ő nem akart menni?). De számomra érthetetlen, hogy még egy percet sem játszott idén, sőőt sztem még keretben sem volt. Sajnálom őt, mert remek kiegészítő ember volt a Realban, szimpatikusabb lett ittléte alatt, mint amit korábban tudtunk / tudtam róla.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 3., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 3., csütörtök 19:11
Ízlés kérdése, számomra az utóbbi évek legjobb Spurs-meze, egyszerű, visszafogott, letisztult, a kék és a fehér szín pedig tökéletesen összeillik.Kerlon írta:Jaja! a Tavalyi piros mezük is nagyon szép volt meg a mostani is. Kár a második számú mezükért... Az egy hányás.Nekem nem tetszik különösebben a Spurs mez. A Soton haza meze adja nagyon.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 3., csütörtök 18:22
Láttuk mi lett a vége... Mondhatom példás hozzállásBBeno írta:ez a legjobb mikor telibefo..a ezeket a bohócbeszélgetéseket. nem muszáj mindenre válaszolni. lehet kérdezni cask lehet nem kapnak rá választ. ez van. így kell kezelni ezeket.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 3., csütörtök 17:23
LegnagyobbmiVida írta:jaaaj, a kedvenc ex-ünk!![]()
de hiányzik ilyenkor
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=sW0_L2HQnX0
de végülis igaza van... csk a klub szégyenkezik miatta
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 3., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 3., csütörtök 16:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 3., csütörtök 15:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 1., kedd 10:19
Anis írta:ha egyszer igaza van? az újságírók mindig akkora marhaságokat kérdeznek, hogy az egy idő után idegesítő ha állandóan ugyan azok a kérdések jönnek elő, márpedig Mounál ez a helyzet. Állandóan, megállás nélkül Matáról kérdezték, most hogy Mata kezdő lesz a BL-ben, rámentek egy másik mellőzött játékosra.miVida írta:de végülis igaza van... csk a klub szégyenkezik miatta
"Nem is érdeklik magukat azok a játékosok, akik játszanak?
Csak arra kíváncsiak, hogy kik nem játszanak?" - fakadt ki José."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 1., kedd 9:47
Akkor sem teheti meg. Ez nem fakultatív kirándulás. Ő teremtette a helyzetet, és nagyon jól tudja, hogy az újságírók nem a sablonszarra kíváncsiak.ha egyszer igaza van? az újságírók mindig akkora marhaságokat kérdeznek, hogy az egy idő után idegesítő ha állandóan ugyan azok a kérdések jönnek elő, márpedig Mounál ez a helyzet. Állandóan, megállás nélkül Matáról kérdezték, most hogy Mata kezdő lesz a BL-ben, rámentek egy másik mellőzött játékosra.
"Nem is érdeklik magukat azok a játékosok, akik játszanak?
Csak arra kíváncsiak, hogy kik nem játszanak?" - fakadt ki José."
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 1., kedd 9:44
ha egyszer igaza van? az újságírók mindig akkora marhaságokat kérdeznek, hogy az egy idő után idegesítő ha állandóan ugyan azok a kérdések jönnek elő, márpedig Mounál ez a helyzet. Állandóan, megállás nélkül Matáról kérdezték, most hogy Mata kezdő lesz a BL-ben, rámentek egy másik mellőzött játékosra.miVida írta:de végülis igaza van... csk a klub szégyenkezik miatta
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 1., kedd 8:48
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 1., kedd 6:43
Kód:
1. Arsenal 6 5 – 1 13–7 +6 15 pont
2. Liverpool 6 4 1 1 8–4 +4 13
3. Tottenham 6 4 1 1 6–2 +4 13
4. Everton 6 3 3 – 9–6 +3 12
5. Chelsea 6 3 2 1 7–3 +4 11
6. Southampton 6 3 2 1 5–2 +3 11
7. Manchester City 6 3 1 2 14–7 +7 10
8. Hull City 6 3 1 2 6–7 –1 10
9. Aston Villa 6 3 – 3 9–8 +1 9
10. West Bromwich Albion 6 2 2 2 6–5 +1 8
11. Cardiff 6 2 2 2 6–7 –1 8
12. Manchester United 6 2 1 3 8–8 0 7
13. Swansea 6 2 1 3 8–9 –1 7
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 30., hétfő 22:36
csak trollkodik, mert nem hisz a szemének.mocsok írta:pedig azt hittem neked különösen tetszeni fog.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 30., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 30., hétfő 22:29
Én csak azt furcsálltam, hogy pont az Evertonba kellett mennie, ahol bár Anichebe elment, de így is maradtak csatárok/támadók bőven: Deulofeu, Mirallas, Naismith, Jelavic, Vellios plusz a nyáron megvett Aruna Koné és Lukaku. Szerintem túlzásba vitték.'shutterisland írta:már tavaly a west bromban is látszott a fejlődés, sőt, de most már tényleg kezd kiteljesedni az "új drogba". magas, erős, kellően gyors, erőszakos, technikailag sem rossz, és jó befejező. az elkövetkezendő korszak egyik legjobb középcsatára lehet, még mindig csak 20 éves.![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 30., hétfő 22:14
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 30., hétfő 22:02
most nem személyes, de ezt ne már
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem