Kommentáld a híreket
- RealMadridFanatic
Re: Kommentáld a híreket
Nem is írtam olyat, hogy teregessék ki a szennyest, amatőr lenne. Nem kell mindig, mindent, de néha lehetne vállalni, hogy nem sikerült, belesz*rtak, hibáztak, bármi.
Amikor meg komoly hiszti van a háttérben, azt úgyis érezni, vagy valaki köpni fog a sajtónak. Lehet olvasni a sorok között azért.
Amikor meg komoly hiszti van a háttérben, azt úgyis érezni, vagy valaki köpni fog a sajtónak. Lehet olvasni a sorok között azért.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ezt soha nem értettem....Miért kéne egy klubnak, cégnek, intézménynek mindig mindent őszintén a nyilvánosság orrára kötni??? Minden ügyet kiteregetni, minden folyamatot egyértelműsíteni, mindenről nyíltan részletesen beszélni? Mert mi vagyunk a szurkolók és jogunk van? Lófaszt. Ami belső ügy az belső ügy. Ha a csapat tevékenysége körül, a pályán, bárhol hiba van, akkor a felettes vonja kérdőre a felelőst és javítsák ki. De miért kéne ezt kifelé is kommunikálni? Igenis kifelé ezt az egységet kell közvetíteni, bármennyire unjátok...RealMadridFanatic írta:Azért van benne igazság, nyilván nem így kellett volna ezt kommunikálni, ugyanezeket el lehet mondani diplomatikusabban. Viszont nekem felüdülés egy őszinte nyilatkozat a sok, iszonyú unalmas sablon mellett, hogy dolgozunk tovább, nem adjuk fel, mi vagyunk a Real Madrid... Amik alapvetően persze igazak, csak néha valaki kiállhatna, hogy ez van, elk*rtuk, a bajnokság/kupa/akármi innentől komplikált. Nem kell azt mondani, hogy elengedtük, mert akkor a kínaiak lehet nem vesznek annyi mezt, de néha egy kis realizmus nem ártana.
A mondandójából meg Casemiro nyilván túlzás, nem is volt vele nagy baj, Kroos az egyik kedvencem, de nem az a feladata, hogy Ő teremtse meg a különbséget így van benne némi igazság. Ez szerintem nem azt jelenti, hogy elbírja a csapat. Ramos meg az elsőnél pont azt a határozottságot nem mutatta, amivel az ilyen szitukban menteni szokott.
Mondom, megértem, hogy ez nem fért bele, de nem teljesen hülyeség amit mondott szerintem.
- RealMadridFanatic
Benne van a pakliban, amúgy nem hinném, hogy nem tudod, hogy a munkáltatódnál hol van a határ... Vagy akkor kevésbé okos, de ezt sem hinném.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze, hogy nem, de erre ott vannak Calderonok meg Schusterek, hogy kibeszéljék a sértettségüket. Az is lehet, hogy szóltak neki, hogy jövőre Raúl veszi át a helyed, történjen bármi.RealMadridFanatic írta:Azért van benne igazság, nyilván nem így kellett volna ezt kommunikálni, ugyanezeket el lehet mondani diplomatikusabban. Viszont nekem felüdülés egy őszinte nyilatkozat a sok, iszonyú unalmas sablon mellett, hogy dolgozunk tovább, nem adjuk fel, mi vagyunk a Real Madrid... Amik alapvetően persze igazak, csak néha valaki kiállhatna, hogy ez van, elk*rtuk, a bajnokság/kupa/akármi innentől komplikált. Nem kell azt mondani, hogy elengedtük, mert akkor a kínaiak lehet nem vesznek annyi mezt, de néha egy kis realizmus nem ártana.
A mondandójából meg Casemiro nyilván túlzás, nem is volt vele nagy baj, Kroos az egyik kedvencem, de nem az a feladata, hogy Ő teremtse meg a különbséget így van benne némi igazság. Ez szerintem nem azt jelenti, hogy elbírja a csapat. Ramos meg az elsőnél pont azt a határozottságot nem mutatta, amivel az ilyen szitukban menteni szokott.
Mondom, megértem, hogy ez nem fért bele, de nem teljesen hülyeség amit mondott szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Azért van benne igazság, nyilván nem így kellett volna ezt kommunikálni, ugyanezeket el lehet mondani diplomatikusabban. Viszont nekem felüdülés egy őszinte nyilatkozat a sok, iszonyú unalmas sablon mellett, hogy dolgozunk tovább, nem adjuk fel, mi vagyunk a Real Madrid... Amik alapvetően persze igazak, csak néha valaki kiállhatna, hogy ez van, elk*rtuk, a bajnokság/kupa/akármi innentől komplikált. Nem kell azt mondani, hogy elengedtük, mert akkor a kínaiak lehet nem vesznek annyi mezt, de néha egy kis realizmus nem ártana.
A megmondóembereket sehol nem szeretik. Egy belsős embertől nem ezt várja el az ember, teljesen mind1 miben van igaza. Idegből ilyet a klub edzőjeként rikácsolni egy rádióban....
De ha nála Casemiro egy percet nem kapna, Kroost meg úgy titulálja, mint akit elbír a csapat tulajdonképpen, akkor köszönjük a szakmai hozzászólást, de jobb lesz külön.
De ha nála Casemiro egy percet nem kapna, Kroost meg úgy titulálja, mint akit elbír a csapat tulajdonképpen, akkor köszönjük a szakmai hozzászólást, de jobb lesz külön.
-
“Viniciust lehet dícsérni, ugyanakkor hihetetlen, hogy egy ilyen fiatal gyerek legyen a Real Madrid húzó embere egy derbin, de ezt láttuk...!
Sokan elmaradtak az elvárható szinttõl: Casemiro nálam egy percet nem kapna, Kroos, amikor megy a szekér, akkor brillírozik, ha a csapatnak nem megy, akkor észrevehetetlen, nem tud segíteni. A Barca két elsõ gólja teljesen elkerülhetõ volt, de egyszerūen a játékosok nincsenek formában. Ramos, most nem tudom, hogy azért-e, mert Casemiróval ütközött az elsõ félidõben és sérülten folytatta a párharcot vagy csak szimplán fáradt volt, de csak nézte Suárezt, amikor az lecsapott, így nem lehet...”
Sokan elmaradtak az elvárható szinttõl: Casemiro nálam egy percet nem kapna, Kroos, amikor megy a szekér, akkor brillírozik, ha a csapatnak nem megy, akkor észrevehetetlen, nem tud segíteni. A Barca két elsõ gólja teljesen elkerülhetõ volt, de egyszerūen a játékosok nincsenek formában. Ramos, most nem tudom, hogy azért-e, mert Casemiróval ütközött az elsõ félidõben és sérülten folytatta a párharcot vagy csak szimplán fáradt volt, de csak nézte Suárezt, amikor az lecsapott, így nem lehet...”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ramos egyike azon kevés játékosnak, akibe idén nem kéne beleállni.
Többiben szvsz igaza volt.
Többiben szvsz igaza volt.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ramosba is beleállt és Marcelóba is. Illetve, csak őszinte volt az El Clásico utánCsabi írta:kirúgták a juvenil B edzőjét, mert egy rádióadásban kritizálta casemirót és kroost. a csapat 2. helyen van a tabellán 1 ponntal az első mögött.
raúl veszi át a csapatot.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kirúgták a juvenil B edzőjét, mert egy rádióadásban kritizálta casemirót és kroost. a csapat 2. helyen van a tabellán 1 ponntal az első mögött.
Hazard meg Mbappe gyakorlatilag bármilyen bajunkat megoldja.madridronie írta:Sportmediaset: Florentino is willing to spend €400m on a squad rebuild with Neymar, Mbappé & Hazard as primary targetsÉn nem vagyok telhetetlenA tortenelemben meg egy olyan nyara nem lesz senkinek, mint nekunk volt 2009.; nekem egy a 2000-es évek elei tendenciához hasonló (Figo, Zidane, Ronaldo) is megteszi; idén Hazard aztán Neymar és Mbappé elérhetőség szerinti sorrendben!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én mint az egyik legnagyobb Isco fan, én azt mondom tartsuk meg Solarit, függetlenül attól, hogy nyerünk-e valamit, vagy sem.
Kellett valaki tüzet oltani, ő bevállalta, akár a kudarcokat is..
Igazán megérdemelné azt, hogy legalább egy évet dolgozhasson egy megerősített kerettel is.
Nem utolsó sorban én azt látom, hogy a játékunk egyáltalán nem rossz, egy klasszis támadóval simán harcban lehetnénk az aranyért.
40-50 gólt elvesztettünk az idei évre, ezt egyik csapat sem kompenzálná megfelelő erősítések nélkül.
Kellett valaki tüzet oltani, ő bevállalta, akár a kudarcokat is..
Igazán megérdemelné azt, hogy legalább egy évet dolgozhasson egy megerősített kerettel is.
Nem utolsó sorban én azt látom, hogy a játékunk egyáltalán nem rossz, egy klasszis támadóval simán harcban lehetnénk az aranyért.
40-50 gólt elvesztettünk az idei évre, ezt egyik csapat sem kompenzálná megfelelő erősítések nélkül.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csak őt ne...flori írta:“Úgy gondolom, 90%, hogy a következõ idényt José Mourinhóval kezdi meg a Real Madrid.” - Calderón
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lolflori írta:“Úgy gondolom, 90%, hogy a következõ idényt José Mourinhóval kezdi meg a Real Madrid.” - Calderón
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
“Úgy gondolom, 90%, hogy a következõ idényt José Mourinhóval kezdi meg a Real Madrid.” - Calderón
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Sportmediaset: Florentino is willing to spend €400m on a squad rebuild with Neymar, Mbappé & Hazard as primary targets
Én nem vagyok telhetetlenA tortenelemben meg egy olyan nyara nem lesz senkinek, mint nekunk volt 2009.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Tegnap amúgy az Ajax is döntőbe jutott a Holland Kupában - 3-0-ra kiütve a Feyenoordot, és ők mostantól a BL-re készülnek.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem is ugyanazon a poszton játszanak de mindegy. biztos annyit tud.petiamadridista írta:Dybala kb annyit tud mint Isco.
Vagy még annyit se.
De legalább jó drága lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Dybala kb annyit tud mint Isco.
Vagy még annyit se.
Vagy még annyit se.
Ami mozdítható ebbõl az Hazard és Dybala - az pénzügyileg is kijönne. Dybala nem életbiztosítás persze, de jó lenne még egyszer úgy járni mint anno a Xabi Alonso- Kroos ‘cserével’.