aki a Barca ellen is megállja a helyét, abból bármi lehet a jövőben
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. március 2., szombat 23:27
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. március 2., szombat 23:17
HozzászólásSzerző: flori » 2019. március 2., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. február 28., csütörtök 15:23
Akkor Ramos félelme jogos lesz a 0-6 miatt.én is kicsit ettöl tartok, hogy Marci és Bale kezdenek, és így mindkét olalon sebezhetöek leszünk lendületböl.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 28., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. február 28., csütörtök 15:08
én is kicsit ettöl tartok, hogy Marci és Bale kezdenek, és így mindkét olalon sebezhetöek leszünk lendületböl. Max az egyiket dobnám be. Viszont kellenek Marcinak is újra a percet, hogy formaba lendüljön, és amennyiben tényleg elkezdett jobban melózni akkor legyen jutalom/motivációBBeno írta:btw hetvegen szerintem marci kezd. ajax ellen ujra regu.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. február 28., csütörtök 14:42
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. február 28., csütörtök 8:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 28., csütörtök 8:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 28., csütörtök 8:17
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. február 28., csütörtök 8:16
Nálam ez jelenti az igazi madridizmust. Tényleg kitette szívét-lelkét, ez van. Sokkal többet ér nekem ez mint némelyik játékos és az edző sablonos "nem érdemeltünk vereséget" vagy "jó úton haladunk" nyilatkozata, mert ez mond el mindent arról, hogy mit gondol magában egy játékos a meccs után.BBeno írta:https://mobile.twitter.com/Cr7Fran4ever ... 9862731777
csori gyerek. meg nem szokott hozza hogy folyamatosan szo.unk a barca ellen. foleg otthon.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 28., csütörtök 7:47
HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. február 28., csütörtök 7:35
ToniKroos írta:Teljes mértékben helytállt egy barca ellen. Nem hinném, hogy innen lenne visszaút Marcelonak, ő már nem fog így fel-le szaladgálni. Szerintem az egyik legjobb volt, védekezésben és támadásban is tudott pluszt hozzá tenni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 28., csütörtök 7:14
Nana, azért képzeld oda Theoka agyatlan fel-le rohangálását, azzal szemben, amit Reguilón letol ott a baloldalon. Még Viniciusnál is jobban robbant be a csapatba és egyszerűen rohadt nagy mákunk van, ha még fejlődik, mert a balhátvéd piacon sem tolonganak a kellően jó jelöltek. Cserébe drága mindenki.Realista24 írta:Nincs ebben semmi elképesztő, mármint abban, hogy kiszorította Marcelót. A mostani formájában bárki kiszorítja, az elképesztő az, hogy Solari meg is merte lépni.Santi írta: És jelen pillanatban ő a Real Madrid kezdő bal hátvédje a szinte már klublegenda Marceloval szemben.
Elképesztő.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. február 28., csütörtök 0:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 10., vasárnap 8:33
Nincs ebben semmi elképesztő, mármint abban, hogy kiszorította Marcelót. A mostani formájában bárki kiszorítja, az elképesztő az, hogy Solari meg is merte lépni.Santi írta: És jelen pillanatban ő a Real Madrid kezdő bal hátvédje a szinte már klublegenda Marceloval szemben.
Elképesztő.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 10., vasárnap 1:11
Jimbo!Jim írta:egyre jobban és megbízhatóan játszik
spanyol saját nevelés: mi kell még?![]()
gondolom ilyen spanyolokat mindenki szívesen lát a keretben
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 9., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. február 9., szombat 22:53
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem