BBeno írta:tanuljon meg a jobb oldalon jatszani. meg kapura loni. hazard valaszt oldalt es ha bal akkor bal.
Persze.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. február 28., csütörtök 12:45
BBeno írta:tanuljon meg a jobb oldalon jatszani. meg kapura loni. hazard valaszt oldalt es ha bal akkor bal.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 28., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 28., csütörtök 12:34
Menne a padra Hazard mögé, évi 5-10 meccsre...reeed_ati írta:Megmondom őszintén én nem vártam tőle ilyen parádét itt az első évében, 18 éves baszki![]()
Egy picivel nagyobb szerencsével gólok és gólpasszok Reguli fejesénél, vagy Benz ziccerénél.
Hát azt sem tudták a védők hol vannak, pedig Semedo baromi gyors védő, Piqé sem ma kezdte.
1-2év és higgadtabb lesz, érezni fogja a befejezéseket is, hatalmas erősségünk lehet a srác és az a durva, hogy már most is az.
Imádom, ahogy nekik megy, egyszerűen nem tudják lekövetni, annyira gyors.
Hazard érkezésével átraknátok a jobbosra?
Vagy Hazard középre?
Csak mert a brazilt nem szabad kirakni a kezdőből.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. február 28., csütörtök 12:15
HozzászólásSzerző: portillo » 2019. február 28., csütörtök 12:04
Érzi ő a kaput, egyszerűen kapkod.flori írta:Vajon bele lehet valakibe verni a góllövést? A mozgás, cselek, bemozdulások ösztönesek, de hogy valaki ennyire nem érzi a kaput az borzalmas. Mintha még a lábát is szarul tartaná, a technika sem lenne a helyén.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 28., csütörtök 11:58
A rutinnal fejlődni fog döntéshozásban, ergo ha előbb átgondolja, megérzi, akkor több ideje lesz, és nem kapkodva belebotlik a labdába. Fejlődni fog ebben, ha ő is úgy akarja.dzsi91 írta:Nem.Max javítani lehet rajta.Másra kell használni.flori írta:Vajon bele lehet valakibe verni a góllövést?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. február 28., csütörtök 10:13
Realista24 írta:Ő az utolsó, Reguval együtt, akibe bele lehet/kell állni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 28., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 28., csütörtök 8:24
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. február 28., csütörtök 8:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 28., csütörtök 7:50
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. február 28., csütörtök 1:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 28., csütörtök 0:04
Nem.Max javítani lehet rajta.Másra kell használni.flori írta:Vajon bele lehet valakibe verni a góllövést?
HozzászólásSzerző: flori » 2019. február 27., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 27., szerda 23:51
Jogos.Remy írta:Nem tudok rá haragudni. 18 éves, első pár hónapja a nagyok között itt európában. Igaz, egy hajszálnyi szerencsével ma mennybe mehetett volna... de ha a befejezéseknél tud fejlődni, akkor szép kis karriert építhet fel magának.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. február 27., szerda 23:47
Amúgy tényleg, de ezt meg ne hallják a zöldek.ateeemadrid írta: De rettentő idegesítő, hogy teljesen impotens a kapu előtt, látszik, hogy Karim vette a szárnyai alá.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2019. február 27., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 27., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: flori » 2019. február 27., szerda 23:38
HozzászólásSzerző: Rasta » 2019. február 27., szerda 23:36
Egy az egyben ezt gondoltam én is. Egyszerűen képtelen vagyok rá haragudni, nagyot ment, csak a kapu előtti megoldásoknál mindig hiányzott pár centi pontosságRemy írta:Nem tudok rá haragudni. 18 éves, első pár hónapja a nagyok között itt európában. Igaz, egy hajszálnyi szerencsével ma mennybe mehetett volna... de ha a befejezéseknél tud fejlődni, akkor szép kis karriert építhet fel magának.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem