Persze én nem is azt mondom,hogy a gyerek nem fog gólokat lőni.Lehet akár 10-20-30 gólos szezonja is a későbbiekben csak szimplán nem az a kategóra aki köré csapatot építenék. Most egy rossz szó nem érheti őt a jelenlegi helyzetben, de szerintem még időben rákéne állítani a srácot az előkészítő szerepre mert abban baszó lehet.Elfektet 2-3 embert majd beadja vagy begurítja kane-nek (ziro4vr írta: A rutinnal fejlődni fog döntéshozásban, ergo ha előbb átgondolja, megérzi, akkor több ideje lesz, és nem kapkodva belebotlik a labdába. Fejlődni fog ebben, ha ő is úgy akarja.
De mondom, a sutasága megvan azért so kesetben, de nekem nagyon tetszik a hozzáállása, alázata, vagánysága. Ilyet rég láttunk azért, annyi sablon focista van manapság, vagy aki összefossa magát habfehérben, hogy ez felüdülés.

Most ,hogy ilyen felemás támadósorunk van nem nagyon tudom bántani,hogy elvállalja ezeket mert benzema gyakran nem úgy helyezkedik mint egy csatár bale meg amúgy se csinál semmit.Megnéztem volna a srácot CR mellett.Jó sok gólpassza lenne már. De ő az utolsó akit elő lehet venni jelenleg és a mi szegénységi bizonyítványunk ,hogy idén egy 18 éves gyerek helyzetkihasználására vagyunk rászorulva.
Meglátjuk mi lesz belőle én most úgy látom,hogy egy nagyon fasza szélső lehet de nem a gólvágó fajtából.