Ez tényleg csemeg volt.

HozzászólásSzerző: flori » 2019. február 27., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 27., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: flori » 2019. február 27., szerda 23:38
HozzászólásSzerző: Rasta » 2019. február 27., szerda 23:36
Egy az egyben ezt gondoltam én is. Egyszerűen képtelen vagyok rá haragudni, nagyot ment, csak a kapu előtti megoldásoknál mindig hiányzott pár centi pontosságRemy írta:Nem tudok rá haragudni. 18 éves, első pár hónapja a nagyok között itt európában. Igaz, egy hajszálnyi szerencsével ma mennybe mehetett volna... de ha a befejezéseknél tud fejlődni, akkor szép kis karriert építhet fel magának.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. február 27., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: Ónó » 2019. február 25., hétfő 23:31
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. február 25., hétfő 23:14
ja értemRealMadridFanatic írta: 1. Vázquezzel ne is fárassz. Tudom, nem Ő tehet róla, meg minden, de hidegrázásom van, hogy egy ennyire gyenge képességű játékos stabil kezdő. Padon maradhat, de jelentősen kisebb szereppel.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 25., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. február 25., hétfő 15:02
Jim írta:Lucas Vazquez is maradRealMadridFanatic írta: A kontrákra meg ott lesz Vinicius meg Rodrygo, Asensio is szerintem marad, az ő sebességük megspékelbe Carvajallal és Requilónnal elég. Persze ez még évek kérdése, egyelőre Hazard sebessége top.![]()
Rodrygo kérdéses, még nem láttuk nálunk
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. február 25., hétfő 14:56
Lucas Vazquez is maradRealMadridFanatic írta: A kontrákra meg ott lesz Vinicius meg Rodrygo, Asensio is szerintem marad, az ő sebességük megspékelbe Carvajallal és Requilónnal elég. Persze ez még évek kérdése, egyelőre Hazard sebessége top.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. február 25., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. február 25., hétfő 11:53
Jovore nem Benz lesz az aranylabdas?Realista24 írta:Végigvitték, persze, de nem Messi fémjelezte Barcáról volt szó akkoriban, már amennyire emlékszem, mert le se fosomPlusz a 18 éves énjükről volt szó, Vinicius lehet jövőre Aranylabdás lesz
![]()
Hazard meg kell, 100 millió körül, ha van benne 3 jó év, már megéri a mai árak mellett. Szerencsére nem a gyorsaságából él, a technikai tudása, látása meg nem fog kopni. Ha motivált, sikeréhes, akkor nem lesz gond vele szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 25., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 25., hétfő 11:24
Én nagyon félek Hazardtól. Nem lesz olcsó, másik balszélső csak szotyizni fog évekig, nem fiatal (ettől tartok a legjobban, mert azon a poszton nem sok koros játékos tud kiemelkedőt mutatni) és a jobb szélünk továbbra sem lesz vele megoldva. Emellett jelenleg az egyik legjobb a posztján. Jelenleg.Realista24 írta:Messire vagy Cére rábíztak egy szezont 18 évesen a legmagasabb szinten? Nem.besteve7 írta:Dzsivel értek egyet. A srác nagyon fiatal és azért lássuk be nem egy Messi, vagy CR alapanyag
Hazard meg nem kérdés, hogy kell. Nem is értem, hogy merül fel bárkiben, hogy ne lenne helye?!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 25., hétfő 8:34
Messire vagy Cére rábíztak egy szezont 18 évesen a legmagasabb szinten? Nem.besteve7 írta:Dzsivel értek egyet. A srác nagyon fiatal és azért lássuk be nem egy Messi, vagy CR alapanyag
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 25., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. február 25., hétfő 8:20
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 25., hétfő 1:30
Eléggé túl van gondolva a srác. Hozott egy kis életet a pókhálós támadósorunkba egy teljesen kaotikus szezonban de még iszonyat messze van ő attól,hogy csak elméletileg majd egyszer jó legyen és ezért ne igazoljunk le egy Hazardot aki jelenleg top3-4 a világon.dannen írta:en jelenleg ott tartok, hogy ha az o helyere jonne hazard akkor ne jojjon. ha bevallalja a jobbost bale/vasquez helyen akkor tart karokkal varom, viszont en vinit nem raknam ki mar a kezdobol. meg mindig sokat hibazik, de olyan potencial van benne, hogy 1-2 ev fejlodessel siman top lehet. brutal.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. február 22., péntek 8:49
Nem gond, Reus is eveken at vezetett jogsi nelkul.V. Mester 77 írta:Milyen aranyos, h jogsija sincs, de már megkapta az új audit
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. február 22., péntek 8:36
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem