HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 27., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: Sanyi87 » 2019. február 27., szerda 14:34
Az elmúlt évek bíráskodásával benne van a pakliban, hogy így lesz. Korrekt bíráskodással viszont csekély az esély (10 %).Professore írta:Mi ez Isteni kinyilatkoztatás vazeg? Már bocs de ha így kollegtivan szellemi retardáltaknak állítasz be itt mindenkit a fórumon akkor:Sanyi87 írta: Ha a 2 csapat közül kell választanom nyilván a Barcelonával szimpatizálok mint minden egészséges ember, de hogy Barcás volnék?
1. Önimádatodnál már csak a gyökérséged nagyobb
2. Huzzál vissza ahonnan jöttél és ne is gyere többet... Mert a végén lájbirángatás lesz belőle...
3. Te meg a nagy maszkeeklub szekta dícső követői megérdemelnétek hogy az idei BL döntőben jól kitömjünk úgy hogy szeretett vezíretek 11st hibáz... Ja és előtte a képmutatás bajnoka "de nekünk volt jobb a labdabirtoklás" Pep c$apatot répazzuk el az elődöntőben.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 27., szerda 14:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 27., szerda 14:06
Toti írta:mondjuk azt nem is szép vállalniSanyi87 írta: Apropó, valamelyik hozzászólásomban írtam esetleg, hogy Barcás volnék? Mert én nem emlékszem.
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. február 27., szerda 14:01
Mi ez Isteni kinyilatkoztatás vazeg? Már bocs de ha így kollegtivan szellemi retardáltaknak állítasz be itt mindenkit a fórumon akkor:Sanyi87 írta: Ha a 2 csapat közül kell választanom nyilván a Barcelonával szimpatizálok mint minden egészséges ember, de hogy Barcás volnék?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 27., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 27., szerda 13:43
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 27., szerda 13:42
na baszki, hogy fogok így aludni.és nem verik a BL triplára mert rajtatok kívül az egész világ nem ismeri el érdemként.
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. február 27., szerda 13:39
mondjuk azt nem is szép vállalniSanyi87 írta: Apropó, valamelyik hozzászólásomban írtam esetleg, hogy Barcás volnék? Mert én nem emlékszem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 27., szerda 13:13
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 27., szerda 13:13
Menj mar innen Te.Sanyi87 írta:Szerintem meg pont az a beteg ahogyan te erőlködsz. Teszed mindezt azért mert baromira frusztrál téged, hogy még egy BL tripla után is Guardioláznak meg a csúcs Barcára emlékeznek a nagyvilágban. Ezért utáljátok ennyire Guardiolát meg a barcát, inkább ők hagytak benned maradandó nyomot amelyet még egy BL tripla sem tud begyógyítani. Mert annak a csapatnak volt stílusa, nektek nincs. Érdekes módon azt a csapatot elismerte a világ, titeket nem. És ez mindig frusztrálni fog téged.dzsi91 írta:Pont ez a gyönyörű az egészben,hogy a kutyát nem érdekli a bl tripla után gvuardiolá barszája máskülönben nem hirdetnék magukat még mindig. Még egy 2 órás blockbustert is csináltattak a Pep teamnek amiben kb percenként hívták magukat a történelem legjobb csapatánakGecibeteg azért pont egy bl tripla közepén neki állni egy ilyen Movie készítésének és aztán kiadni abban az évben amikor örökre a feledés homályába taszította a Zidane féle Real a futballfilozófus hagyatékát.
HozzászólásSzerző: Sanyi87 » 2019. február 27., szerda 12:55
Szerintem meg pont az a beteg ahogyan te erőlködsz. Teszed mindezt azért mert baromira frusztrál téged, hogy még egy BL tripla után is Guardioláznak meg a csúcs Barcára emlékeznek a nagyvilágban. Ezért utáljátok ennyire Guardiolát meg a barcát, inkább ők hagytak benned maradandó nyomot amelyet még egy BL tripla sem tud begyógyítani. Mert annak a csapatnak volt stílusa, nektek nincs. Érdekes módon azt a csapatot elismerte a világ, titeket nem. És ez mindig frusztrálni fog téged.dzsi91 írta:Pont ez a gyönyörű az egészben,hogy a kutyát nem érdekli a bl tripla után gvuardiolá barszája máskülönben nem hirdetnék magukat még mindig. Még egy 2 órás blockbustert is csináltattak a Pep teamnek amiben kb percenként hívták magukat a történelem legjobb csapatánakGecibeteg azért pont egy bl tripla közepén neki állni egy ilyen Movie készítésének és aztán kiadni abban az évben amikor örökre a feledés homályába taszította a Zidane féle Real a futballfilozófus hagyatékát.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 27., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. február 27., szerda 12:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 27., szerda 12:28
Látod sanyi, pont ezért nem érhetsz sohasem fosi nyomába. Ő küzdött, nem adta fel soha. A megmagyarázhatatlannak is nekifutott, de te csak egy gyenge enesó kommentelő szintjét tudod hozni.Sanyi87 írta:
Oké, neked irány a gyépé mert menthetetlen vagy.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. február 27., szerda 12:26
HozzászólásSzerző: Sanyi87 » 2019. február 27., szerda 12:21
Oké, neked irány a gyépé mert menthetetlen vagy.dzsi91 írta:jaj sanyi,azért ilyet ne. Hát érzem a szagodon minden kulé izzadtságát az elmúlt 5 évből.Sanyi87 írta:
Apropó, valamelyik hozzászólásomban írtam esetleg, hogy Barcás volnék? Mert én nem emlékszem.
HozzászólásSzerző: Sanyi87 » 2019. február 27., szerda 12:19
Ahogyan a real érte el úgy tényleg ez az igazság. Sehol nem olvastam, hogy a Real-t elismernék korszakos csapatként, a Messi-Iniesta-Xavi fémjelezte Barcát meg igen. Mert ők tényleg kiemelkedtek abban a pár évben, ez a mostani real meg a BL tripla ellenére sem emelkedik ki.BlancoMark írta:A BL-tripla csak a Realosok szerint erdemi, nagy dolog.
Amugy semmike. Barki megcsinalja. Meg azok is akiknek elotte 70 ev alatt esett le osszesen 5.![]()
Oke mara az internetbül ki.
Szerk.: ne haragudj de csak Barcas lehetsz, vagy esetleg Juves, meg ok ereznek talan ilyen hihetetlen frusztraciot a BL-jeinkkel kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: Sanyi87 » 2019. február 27., szerda 12:18
Ahogyan a real érte el úgy tényleg ez az igazság. Sehol nem olvastam, hogy a Real-t elismernék korszakos csapatként, a Messi-Iniesta-Xavi fémjelezte Barcát meg igen. Mert ők tényleg kiemelkedtek abban a pár évben, ez a mostani real meg a BL tripla ellenére sem emelkedik ki.BlancoMark írta:A BL-tripla csak a Realosok szerint erdemi, nagy dolog.
Amugy semmike. Barki megcsinalja. Meg azok is akiknek elotte 70 ev alatt esett le osszesen 5.![]()
Oke mara az internetbül ki.
Szerk.: ne haragudj de csak Barcas lehetsz, vagy esetleg Juves, meg ok ereznek talan ilyen hihetetlen frusztraciot a BL-jeinkkel kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 27., szerda 12:17
jaj sanyi,azért ilyet ne. Hát érzem a szagodon minden kulé izzadtságát az elmúlt 5 évből.Sanyi87 írta:
Apropó, valamelyik hozzászólásomban írtam esetleg, hogy Barcás volnék? Mert én nem emlékszem.
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem