Casemiro meg rájátszott persze,hogy nehogy igazságtalanság történjen, gáz lett volna ha ezt nem adják meg. Amúgy a mozdulat is elég hentes mégha csak súrolta is Casemirot. Még lehet ki is állítottam volna a tagot

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 26., kedd 16:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 26., kedd 16:39
Én még azt nem értem, hogy a játékos ACL sérülést szenvedett. Mi mástól szedte volna össze, ha nem attól, hogy kontakt volt? Ráadásul ezek szerint brutálisan erős.Süti írta:A homorítás csúnya volt, ebben egyetértünk. De megrúgta, ez is egyértelmű, úgyhogy nem értem hogy lehet ilyen helyzetben erős túlzás a tizi.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 26., kedd 16:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 26., kedd 16:15
A tizi már a bíró döntése, az hidegen hagy. De az a homorítás, na az nem kellett volna. Ismerjük a braziltSüti írta:De miért erős túlzás erre a tizi? Nem olyan vidám dolog, mikor végighúzzák a stoplikat az ember vádliján.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 26., kedd 16:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 26., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2019. február 26., kedd 15:21
Remélem szép játékkal úgy,hogy még nekik kedvez a bírópetiamadridista írta:Csicskák ezek teeee.
Remélem holnap egy kamutizivel megyünk tovább a szentbarcán.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. február 26., kedd 14:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. február 26., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 26., kedd 12:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 26., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. február 26., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. február 26., kedd 9:30
Azt tudod ugye, hogy a Levantés gyerek stoplija hozzáért Casemiro (talán) sípcsontvédőjéhez? Innentől kezdve szabálybetartó volt a bíró annak ellenére, hogy egy súrolástól nem kellett volna a földön hemperegni.Sanyi87 írta:Egészségedre. Részemről ilyen megmagyarázhatatlan bíráskodást még nem láttam. Ez ugyanis már a VAR korszakában történt. Egyértelmű csalás szemtanúi lehettünk. Az ilyen mocsoktól el kell határolódni.sebydani írta:![]()
![]()
![]()
Életem végéig ez a fertő vegyen körül. Ez az én közegem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 26., kedd 8:10
Sanyi87 írta:A tegnapi eset után itt tartunk (hozzászólás):
"Sajnálom de aki a Realnak bír szurkolni, és van gyomra hogy az olyan gusztustalan csalásokat amilyenből a Real egy meccsen csinál kb tizet, úgy állítsa be mint megérdemelt siker, az csak gonosz ember lehet. Gonosz, alattomos, romlott lelkek a fehér mez rejtésében, akiben van egy csepp jóérzés, az próbál fejcsoválva elhatarolódni amit ez a banda művel, és amit a pályán kepvisel. Mert annak semmi köze e sportág szellemiségéhez, a fair playhez, a játék öröméhez. A Real Madrid egy fertő, egy mocsok, egy betegség ami mindent megpróbál elpusztítani maga körül"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 26., kedd 7:22
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. február 26., kedd 7:18
Én köztudottan az az ember vagyok, aki nem tudja elfogadni, ha támadják a csapatot, valami durva szintre fel tudom húzni magam. Ejjj, hányszor írta már R24, Isti meg Dzsi, hogy mit kell ezeken pörögni...Steve írta:Remélem senki nem húzza fel magát ezen a fröcsögésen, felesleges.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 26., kedd 5:56
Szerintem amúgy most már bele kéne állni az ilyenekbe magasabb szinten is. Jó nem feltétlen a gyökkettő sanyiba hanem a goal.com-ba meg a hasonló mocskokba. Megnézném amúgy mi lenne velük,ha simán nem említhetnék meg a Real Madridot a felületükön. Hány kattintást buknának stb...Steve írta:
De az ilyen xarságokkal, mint az idézett fröcsögés, nem kell foglalkozni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 26., kedd 5:17
Amúgy én esküszöm,hogy ezt gondolom minden emberről aki követi a focit és nem Madridista.Sanyi87 írta:A tegnapi eset után itt tartunk (hozzászólás):
"Sajnálom de aki a Realnak bír szurkolni, és van gyomra hogy az olyan gusztustalan csalásokat amilyenből a Real egy meccsen csinál kb tizet, úgy állítsa be mint megérdemelt siker, az csak gonosz ember lehet. Gonosz, alattomos, romlott lelkek a fehér mez rejtésében, akiben van egy csepp jóérzés, az próbál fejcsoválva elhatarolódni amit ez a banda művel, és amit a pályán kepvisel. Mert annak semmi köze e sportág szellemiségéhez, a fair playhez, a játék öröméhez. A Real Madrid egy fertő, egy mocsok, egy betegség ami mindent megpróbál elpusztítani maga körül"
HozzászólásSzerző: Ónó » 2019. február 26., kedd 1:20
De szép macska vagy Sanyi...Sanyi87 írta:A tegnapi eset után itt tartunk (hozzászólás):
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. február 26., kedd 0:09
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem