Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Na megint te kellettél ide.És most nem azért, de már megint Mouztok. Ezt nem hiszem el, ő nem lőtte be ezeket a ziccereket? 5 góllal kellett volna továbbmennünk, lesimázhattuk volna, de nem, mert Özilnek és Higanynak remeg a lába...
Igen, kihagytuk a helyzeteket,de hadd ne szopjuk már le Mout hogy volt 2x15 jó percünk a Dortmund ellen.
Azért meg ne hibáztassuk már Higuaint hogy hozza a saját formáját. Évi egy gólt ló a Bl-ben, mindenki tudja hogy remeg a lába ziccerben, mégis ő kezdett. Mourinho legnagyobb hülyesége volt hogy beküldte.
De jár a pacsi Mounak, hogy nem álltunk be bekkelni erre a 90 percre, hurrá
Szerintem behúzzák, pont azért, mert mindenki a Bayernt fogja a nagy esélyesnek tartani.BritishKnight írta: Szurkolok a Dortmundnak, hogy megnyerjék a BL-t. Milyen nagy szám lenne, ha a Dortmund megnyerné a sorozatot
Mindkét csapat durván jól focizik, nagy meccs lesz.
Kivéve, holnap a Zistenfia nem villan ötöt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ki neked o a faterod vagy mi, h ugy kardoskodsz mellette.beckham96 írta:de már megint Mouztok. Ezt nem hiszem el, ő nem lőtte be ezeket a ziccereket? 5 góllal kellett volna továbbmennünk, lesimázhattuk volna, de nem, mert Özilnek és Higanynak remeg a lába...
Az egesz eves teljesitmeny ki isjott a mai es az 1 hete lejatszott meccsen, h egy jobb eronletu csapat ugy fog atgazolni rajtunk, h csak na. Meg is lett az eredmeny az ellso 10 es az utolso 10 perc volt ertekelheto. Ennyi. Ki a hibas az egesz evi lotyogesert, meg a bajnoksag leszarasaert.Megmondom neked A FATEROD a hibas.
Nezd meg a bajernt v a dortmundot, egesz evben oda teszik magukat 3 fronton, mi csak a barca ellen 3 meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. április 30., kedd 23:04-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon de nagyon fáj.. főleg így.
DL hatalmasat játszott ismét. Mou elrontotta a kezdőt, Benzema kezd akkor szerintem most döntőben vagyunk és nem kellene olvasni a rengeteg szomorú hozzászólást.
Higu belövi a 7. percben akkor nincs az a ember aki megállította volna ma a fiúkat. Erre ő bele lövi a kapusba.
Ronaldo is ziccert hibázott. Özil meg szimplán bal
asz.. passzolhatott volna, gólt lőhetett volna erre ő 150%-os ziccerben mellé lövi (pedig ő a kedvencem, de ezek után ách..)
Ha hamarabb jön az első gól akkor szerintem döntősök vagyunk.
Most lehet sajnálni az első meccset. Ha a végén Varane lövése beakad.. ha nincs a 11-es.. de túl sok a HA..
Legalább szépen búcsúztunk..
Higu belövi a 7. percben akkor nincs az a ember aki megállította volna ma a fiúkat. Erre ő bele lövi a kapusba.
Ronaldo is ziccert hibázott. Özil meg szimplán bal
Ha hamarabb jön az első gól akkor szerintem döntősök vagyunk.
Most lehet sajnálni az első meccset. Ha a végén Varane lövése beakad.. ha nincs a 11-es.. de túl sok a HA..
Legalább szépen búcsúztunk..
Lewandowski meg a helyére került.
Jók azok voltak, akik a többiek is kiemeltek. Modric nagyot játszott, ő mutatta azt, hogy is kéne jövőre az egészet csinálni. Xabira már nem szabad építeni. Mourinho is már levitte, pedig régen esélytelen volt ez.
Igazából semmi újat nem tudtunk meg a mai meccsből. Legalábbis én nem tudtam meg!
A Varane-Ramos párosé a jövő középen, pepét el kell felejteni. Modricot kötelező a kezdőbe tenni, központi szerepe kell, hogy legyen a jövő csapatában.
DM, Özil kevés a kezdőhöz. Khedira lényegtelen, hogy mit csinál. Higura meg már szavak nincsenek...Benzemának meg meg kell még kapni az esélyt, BL-ben meg minden meccsen vele kellett volna játszani.
Az első meccsen ment el sajnos a dolog, illetve az első félidő lett még elcseszve. Nem kicsit.
Sajnos CR nagyon gyenge volt, a sérülés vagy nem tudom, de nagyon gyenge. Mindehhez képest az eredmény nem rossz.
Jók azok voltak, akik a többiek is kiemeltek. Modric nagyot játszott, ő mutatta azt, hogy is kéne jövőre az egészet csinálni. Xabira már nem szabad építeni. Mourinho is már levitte, pedig régen esélytelen volt ez.
Igazából semmi újat nem tudtunk meg a mai meccsből. Legalábbis én nem tudtam meg!
DM, Özil kevés a kezdőhöz. Khedira lényegtelen, hogy mit csinál. Higura meg már szavak nincsenek...Benzemának meg meg kell még kapni az esélyt, BL-ben meg minden meccsen vele kellett volna játszani.
Az első meccsen ment el sajnos a dolog, illetve az első félidő lett még elcseszve. Nem kicsit.
Sajnos CR nagyon gyenge volt, a sérülés vagy nem tudom, de nagyon gyenge. Mindehhez képest az eredmény nem rossz.
- BritishKnight
- Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta, Pinto
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Dortmund
Uhh... hát alig bírtam az utolsó 10 percet végignézni
A Dortmund nagyot játszott, de a végére nagyon feljött a Real
Valszeg' holnap a München továbbjut, és német házidöntő lesz. Szurkolok a Dortmundnak, hogy megnyerjék a BL-t. Milyen nagy szám lenne, ha a Dortmund megnyerné a sorozatot
A Dortmund nagyot játszott, de a végére nagyon feljött a Real
Valszeg' holnap a München továbbjut, és német házidöntő lesz. Szurkolok a Dortmundnak, hogy megnyerjék a BL-t. Milyen nagy szám lenne, ha a Dortmund megnyerné a sorozatot
Visça el Barça
#RESPECT
#RESPECT
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Eddig azt hangoztattam, hogy elviselem azokat a szar bajnoki meccseket, ha azért vannak, mert a BL-re koncentrálunk, és tartalékolunk.. Így viszont nincs túl sok mentség.
Nem az utolsó 10 percben kellett volna gólokat szerezni, hanem az első tíz percben legalább egyet.
Egyetlen pozitívum, hogy nem sokon múlt, de hát a majdnem, az még mindig nem elég..
Nagy változásokra lesz szükség. Legelőször is azt szeretném hallani, hogy Mou távozik, és visz kézen fogva néhány embert, meg ezt a mentalitást, és hozzáállást, és ezt az egysíkú játékot, a szegényes taktikai repertoárt. Majd nem sokra rá bejelentenek 2-3 kp-t és Carvajalt. Aztán a nyár további részében a távozók függvényében a többi játékost.
Nem az utolsó 10 percben kellett volna gólokat szerezni, hanem az első tíz percben legalább egyet.
Egyetlen pozitívum, hogy nem sokon múlt, de hát a majdnem, az még mindig nem elég..
Nagy változásokra lesz szükség. Legelőször is azt szeretném hallani, hogy Mou távozik, és visz kézen fogva néhány embert, meg ezt a mentalitást, és hozzáállást, és ezt az egysíkú játékot, a szegényes taktikai repertoárt. Majd nem sokra rá bejelentenek 2-3 kp-t és Carvajalt. Aztán a nyár további részében a távozók függvényében a többi játékost.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
dr.who
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szepen jatszodtak a fiuk,kar hogy ronaldo ugy dontot hogy ma estere fernando torres lesz:P higuain,meg ozil a reszemrol mehet a szeme vilagaba.nagy kar hogy a jatekvezetok szinvonala a beka segge alatt van,nem beszelve arrol hogy mennyitt sulyedt a bl szinvonala:egy looserekbol allo csapat bejut a dontobe.remelem a bayern majd jol ellatja a bajat,mert meg nagyon elhiszik magukat azok a senkik.aztan jovoben meg szetvasaroljak a csapatot es a nemet kozepmezonyben nyomjak tovabb,grat nekik....
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem az egyik nagy gond az, hogy az úgynevezett 10-es már nincsen a modern futballban., Özil nem tud felnőni a 10-es szerepére. Inkább robotoló, fel-alá szaladgáló középpályások kellenének Özil helyett, akik mondjuka labdával is ügyesek. Szélen se megy sokra a csapat vele... 
A meccsről annyit: ugyanazt mondhatnám, mint a többiek így inkább nem írnám le. Szerintem nem a bírón ment el, az elején be kellett volna verni a helyzeteket, akkor már a Dortmund is kapart volna és akkor lehetett volna talán kontrázni... Szerintem azért nem kellene eladni minden bénát, mert a végén nem lenne csere.
A meccsről annyit: ugyanazt mondhatnám, mint a többiek így inkább nem írnám le. Szerintem nem a bírón ment el, az elején be kellett volna verni a helyzeteket, akkor már a Dortmund is kapart volna és akkor lehetett volna talán kontrázni... Szerintem azért nem kellene eladni minden bénát, mert a végén nem lenne csere.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ramos-taps,Modric-taps,Diego Lopez taps.
Kaká és Benz remekül álltak be.(Miért nem Karim kezdett?
)
Higuain,Mesut... why?
Xabi Alonso is ritka sz*r volt.
Roni is sajnos gyenge volt..
Az első 15 percért nagyon kár.
Kaká és Benz remekül álltak be.(Miért nem Karim kezdett?
Higuain,Mesut... why?
Xabi Alonso is ritka sz*r volt.
Roni is sajnos gyenge volt..
Az első 15 percért nagyon kár.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nzedge 2013. április 30., kedd 22:56-kor.
Özil és Higuaín a legnagyobb szégyen. A többi nem gáz annyira.
Xabi öregszik emiatt a teljesítménye is visszaesett. Ő legalább azért tudott játszani.
Xabi öregszik emiatt a teljesítménye is visszaesett. Ő legalább azért tudott játszani.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
az elso 10 percig ment az felrazasKerlon írta:
Szerintem felrázták őket. Az első meccs előtt is így kellett volna tenni. Attól még igaz az első fele mondanivalódnak...
az utolso 10 percben volt meg vmi, csak akkor mar a Dortmund vissza allt. Nekem nem az jott le, h annyira fellettek volna razva.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
revolver
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Xabi Alonso megöregedett, lassú lett, amennyiben elfogadja a pados szerepét maradjon, de Híguain, Özil, Di María, Khedira menjen. Helyettük egy klassz csatár, két fasza kp. és Bale.
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát szerintem meg igen, ő is gyenge meccset hozott ma le, pedig nagyon szükség lett volna rá.pheco írta: Ronaldo sajnos nem volt a legjobb, de nem is lógott ki a csapatból.
Amúgy sajnálatos, hogy megint csak egy kicsi hiányzott, de összességében megérdemelten estünk ki, ahogy tavaly is 20-30 perc játék nem elég egy BL elődöntőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára besteve7 2013. április 30., kedd 22:56-kor.
Egy kalapszar, amit a PSG focizik, má' bocsánat. Ancelottitól nem várjon szerintem senki szép focit... Olyan bajnokságban nem képes kiemelkedni ahol a második Marseille 38-32es gólkülönbséggel áll. A tök utolsó csapat is 39 gól rúgott...accel írta:nézz meg egy psg meccset. felüdülés lenne az a foci itt is, amit párizsban tolnak. és amit még cart is mondott.Wolf írta:Na aztan Ancelottival mivel vagyunk elobbre?
legyen már nyár
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a Wejdfaszom egy undorító sz@r alak. Webb is elmehet az anyja p.csájába. MI VOLT EZ? Köze nem volt a bíráskodáshoz. Köszönjük, megbosszultad, hogy kiejtettük a csapatodat...
A Madridnak hatalmas taps, élvezetes meccs volt, így kell minden meccsen!

És most nem azért, de már megint Mouztok. Ezt nem hiszem el, ő nem lőtte be ezeket a ziccereket? 5 góllal kellett volna továbbmennünk, lesimázhattuk volna, de nem, mert Özilnek és Higanynak remeg a lába...
A Madridnak hatalmas taps, élvezetes meccs volt, így kell minden meccsen!
És most nem azért, de már megint Mouztok. Ezt nem hiszem el, ő nem lőtte be ezeket a ziccereket? 5 góllal kellett volna továbbmennünk, lesimázhattuk volna, de nem, mert Özilnek és Higanynak remeg a lába...
-
realfan91
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Nem a legutóbbi meccset kell értékelni, hanem a kettőt együtt. Az első meccs meg kritikán aluli volt, és örömmel fogom nézni ahogy Mourika elhúz innen. A fél csapat követhetné. A mai meccsről meg annyit, hogy nem értem mért 20 méterre állnak egymástól a játékosok. Hogy lehet így játszani? Passzolni, akármit? Tanulhatna egy hangyányit a barca stílusából mou papa már nem azért. A korai helyzetek kihagyása meg sorsdöntő volt, ahogy azt jósolni lehetett. Bár nem gondoltam, hogy a végén még veszélyesek leszünk, azt gondoltam nem lesz semmi erőnk már. Nagy volt a teher a játékosokon, görcsösen rohantak a dortmundnak az elején és ezért is maradtak ki a helyzetek. Sztem ezt nyugodtan írhatjuk részben az unicumi számlájára is. ÉS itt nem az alkoholra gondolok.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Jammin hsz-t adom. Mindkét meccsen jobb volt a BvB! Attól függetlenül, legalább nem vettük fel a szopóálarcot és reális közelségbe került a lehetetlen!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- ateeemadrid
Wolf írta:Na aztan Ancelottival mivel vagyunk elobbre?accel írta:egyetlen pozitívuma ennek a kiesésnek, hogy josé a kupadöntő után biztosan lépni fog, végre.
bárcsak holnaptól itt lenne már ancelotti és verratti
elarulom....
semmivel....
na meg a nagy lófaszt, akárkit ültetnek le a padra Mou után, biztos hogy Khedira és Higuaín mentes lesz a csapat, az pedig már óriási előrelépés.