Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 11:35

Igazatok van, jo vita volt. :-*
Masztira terjunk vissza 2-3 ev mulva, en egy garnacso szintet latok benne kb max
Lapozzunk
thereisonly1ronaldo

Ursus
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. szeptember 1., hétfő 11:32

Így a három bajnoki után néhány észrevétel :

Messzemenő következtetéseket levonni nem szeretnék, 3 gyenge csapattal játszottunk. Szerencsés is volt ez így Klub VB -vel és ilyen rövid előszezonnal a hátunk mögött. Ami látszik, hogy Xabi edzői felfogása mint egy falat kenyér úgy kellett, teljesen más a csapat kisugárzása tavalyhoz képest és idáig a legnagyobb sztárjaink is beleteszik azt a extra melót ami kell tőlük. A védelmünk egyben van, az új emberek nagyon jól néznek ki benne. Trent egyelőre aki még adaptálódik de szerintem vele sem lesz gond, meg fogja találni azt a szerepkört neki Xabi amivel pluszt fog adni. Nála szerintem tisztában kell lenni azzal, hogy nem egy nuevo Carvajalt igazoltunk, nem fog levenni senkit egy az egyben a támadások során. Szélről érkező beadások,indítások ( lásd majdnem gólpassz Mbappenak) , távoli átlövések - ezekben kiaknázhatjuk az erősségeit, minden másra ott lesz Carvajal. A középpályán Arda megkapta a bizalmat és él is vele, Mbappeval különösen jónak tűnik a kémia és ebből sokat fogunk profitálni a ligában, komolyabb meccseken és egy BL egyenes kieséses szakaszban vannak aggályaim vele kapcsolatban, nem is a képességei inkább a profilja miatt. 10-esben nagyon jól mutat, ponterős és itt a bajnokságban ez pontokat fog érni főleg a nehéz idegenbeli helyszíneken. Egy sorral hátrébb viszont szerintem továbbra is súlytalan. Itt még egy nagy kérdés lesz ha majd Bellingham és Camavinga is egészséges lesz akkor milyen profilokat fog összeválogatni a mester a kp-ra. A csapatok 80%-a ellen Valverde és Tchouaméni felesleges egyszerre a pályán, az előre fele játékunkat ez a páros beszűkíti.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 1., hétfő 11:31

hehe megint bevitte saját magát egy olyan alagútba, ahonnan már nem tud kifordulni és mikor észleli ezt a problémát jön rá a megoldása: akkor már toljuk padlógázzal :lol:

Szoboszlai azért futott fel-alá szépen.
https://www.reddit.com/r/soccer/s/3i9v68KTOv
ki van szamuzve jhv-be
Vagy csak berakta a legalkalmasabb játékost oda kényszerből az edző, mert felmérte a játékosait ki lehet ott jó.

Ugye ez nem ártott volna Carlonál mikor Lucas Vazquezt hajtotta szarrá jobb bekkbe, mikor ott volt Valverde, de volt mikor Asencio ült a padon emiatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. szeptember 1., hétfő 11:35-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 11:26

hehetheoriginal írta: A mellekelt abra bizonyitja, hogy nem lett alapember a kp-n, es jelenleg ki van szamuzve jhv-be az idealis posztjarol, ahova ezek szerint es az edzo szerint nem eleg jo. (Sztem eleg jo kp-ra, mint mondtam fejben szintet lepett a nyaron, es a kroos poziban elneznem nalunk is, de azt hallgattam toletek, hogy valszeg az edzo jobban tudja. Szerinte nem eleg jo stabil alapember kp-ra, tehat jelenleg az van, hogy ül, amit korabban mondtam rola.)
Nem volt alapember? :lol: :lol: nagyjabol erkezese ota az.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nmrm

HozzászólásSzerző: Nmrm » 2025. szeptember 1., hétfő 11:22

hehetheoriginal írta: Mas pozicio. Almat ne naranccsal.
Szelre teljesen mas attributumok kellenek, mint kozepre, ami masztinal alapbol nincs meg.
szoboszlai szintet lepett fejben, miutan megszokta es beilleszkedett, de fizikalisan ugyanazt nyujtja/adja, amire kepes volt elotte is.
Maszti nem lesz technikasabb es sokkal gyorsabb/robbanekonyabb, ezek veleszuletett adottsagok.
Ekkora baromságot is ritkán olvasni, hogyne tudna már egy játékos fejlödni technikai tudásban vagy robbanékonyságban? Akkor mire vannak az edzések?
18 évesen el van itélve 2-3 meccs után, ezt is csak otthonról lehet a fotelból.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 11:21

A mellekelt abra bizonyitja, hogy nem lett alapember a kp-n, es jelenleg ki van szamuzve jhv-be az idealis posztjarol, ahova ezek szerint es az edzo szerint nem eleg jo. (Sztem eleg jo kp-ra, mint mondtam fejben szintet lepett a nyaron, es a kroos poziban elneznem nalunk is, de azt hallgattam toletek, hogy valszeg az edzo jobban tudja. Szerinte nem eleg jo stabil alapember kp-ra, tehat jelenleg az van, hogy ül, amit korabban mondtam rola.)
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 11:16

hehetheoriginal írta: Mas pozicio. Almat ne naranccsal.
Szelre teljesen mas attributumok kellenek, mint kozepre, ami masztinal alapbol nincs meg.
szoboszlai szintet lepett fejben, miutan megszokta es beilleszkedett, de fizikalisan ugyanazt nyujtja/adja, amire kepes volt elotte is.
Maszti nem lesz technikasabb es sokkal gyorsabb/robbanekonyabb, ezek veleszuletett adottsagok.
Korabbi velemenyeid rola, hogy max atlagos, max spanyol vagy angol kozepcsapatba lehet alapember, kozepso posztokon gyorsan megeszik es nem latod hova ferne be a Poolba.

Nem alma meg narancs esete ez.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 10:56

Mas pozicio. Almat ne naranccsal.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 10:49

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Mondom, Milanban ugyanez volt.

Argentin sracot nem tudom megitelni, plane nem elitelni ennyibol.
De ne mar, hat te is latod hogy er a labdaba, milyen meglatasai vannak/nincsenek, milyen fizikalisan.
Kb 4000 hasonlo jatekos futkoraszik europaban.
Ertjuk, amit irsz, szazszor leirtad mar, es nyilvan tevedhetetlen vagy.
De vegyunk egy aktualis peldat, Szoboszlai es a rola alkotott velemenyed (nem a jobbhatved-sztrajk temaban, hanem magarol a jatekosrol es jovojerol). Az is epic fail lett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 10:27

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Erdekes en ugy emlekszem volt idoszak, mikor kezdokent lovoldozte a golokat es tarthatatlan volt. Aztan megserult.
De addig miben volt kevesebb, mint a brazilok peldaul?
O tudja a szintet, a kisgyerekben még potencialt se látok ra....

De ne mar, hat te is latod hogy er a labdaba, milyen meglatasai vannak/nincsenek, milyen fizikalisan.
Kb 4000 hasonlo jatekos futkoraszik europaban.
thereisonly1ronaldo

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. szeptember 1., hétfő 9:56

Hátul kezd alakulni a csapat, a támadórészleget meg nehéz megítélni, egyelőre a játékosok nagy része hullámzó teljesítményt hoz - bújócska majd villanás. Összevissza rohangálás majd szépen összerakott összjáték.

Ez majd szépen lassan le fog tisztulni. 3 meccs után, nagyjából azt kaptam amit szerettem volna / vártam:
- magasabb presszing
- szervezett szögletek/ szabadrúgások
- kevésbé ötlettelen labdajáratások

-> összefoglalva tudatosabb játék.

Ezek közül egyik sem működik még rendesen / tökéletesen, sőt 90 percen keresztül sem megy még de a csírái ott vannak. A körülményeket (pihenő hiánya, 4 új igazolás a kezdőben, új játékrendszer stb.) figyelembe véve szerintem ez nem rossz.

Az új igazolásokat sem most kell megítélni, mert még a rendszer sem tökéletes. Erre Mastantuono a legjobb példa: rohangál mint a mérgezett egér, de néha eléggé össze vissza: kérdés mennyire a saját hiányosságai miatt, és mennyire azért mert még a többiek is tanulják a rendszert?

A hátsó rész már előrébb tart, de még ott is előfordulnak szerkezetből adódó hibák.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 9:40

hehetheoriginal írta: Erdekes en ugy emlekszem volt idoszak, mikor kezdokent lovoldozte a golokat es tarthatatlan volt. Aztan megserult.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 1., hétfő 9:26

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Brahim 1v1 ben köröket ver az argentinra, balfasz marketinghuzas volt ez, nem latni a gyerekben semmi extrat semmilyen teren.
Lehet fejlodni fog valamelyest, de adottsagban, tehetsegben egy atlagjanos
Brahim sem jutott egyrol a kettore, es ugyanez volt vele a Milanban is.
Par extra meccs, par jo meccs, amugy szurke atlag. Nem tobb, mint egy kiegeszito ember.
Ezzel egyetértek. Viszont az a helyzet, hogy jobbra nincs más, mint kiegészítő ember. Ezért gondolom, hogy Belligham és Cama visszatértével indokolt lesz a szerkezetváltás, miután velük kiegészül a kp, leszünk elegen 4 fős kp-ra.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 9:25

Erdekes en ugy emlekszem volt idoszak, mikor kezdokent lovoldozte a golokat es tarthatatlan volt. Aztan megserult.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 9:21

hehetheoriginal írta: Brahim 1v1 ben köröket ver az argentinra, balfasz marketinghuzas volt ez, nem latni a gyerekben semmi extrat semmilyen teren.
Brahim sem jutott egyrol a kettore, es ugyanez volt vele a Milanban is.
Par extra meccs, par jo meccs, amugy szurke atlag. Nem tobb, mint egy kiegeszito ember.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 9:15

Brahim 1v1 ben köröket ver az argentinra, balfasz marketinghuzas volt ez, nem latni a gyerekben semmi extrat semmilyen teren.
thereisonly1ronaldo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 1., hétfő 9:09

Brahim még annyit se mutatott idén, mint Mastantuono. Nálam ő jelenleg nincs a kezdő közelében.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 1., hétfő 8:08

___Samy___ írta:
RealRaúl77 írta:

Én bízom benne, hogy Belligham visszatértével váltunk a 433-ról..

Vagy Güler helyett fog játszani, és marad minden más, a 433 is.
De szerintem jobb lenne, ha Mastantuono/Brahim helyett térne vissza, de nem a szélre, hanem a két támadó mögé, a kp pedig maradna változatlan mögötte.
Nem muszaj valtanunk 4-3-3-rol, csak Belli legyen az elso sorban.

Bappe-----------Brahim
----------Belli----------
---Arda---------Fede---
---------Tchou----------

En ezt velem jelenleg a legerosebb kezdonknek. Raadasul igy Carreras is jobban be tudna jatszani a bal oldalt a vonal mellett, mert Vinivel ez nem igazan megy neki, hogy mindketten egy iranyba futnak.
Nekem tetszik. Brahimot Gonzaloval megversenyeztetném azért a posztért.

De.

Akármennyire is van töke Alonsonak, láttuk, kérdés nélkül lerakja Vinit a padra, ha úgy van, hosszútávon nehezen tudom látni, hogy ne Vini-Mbappé kettős legyen elől akármilyen formáció van körülöttük.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. szeptember 1., hétfő 7:51

RealRaúl77 írta:
gólvonal írta: Bellingham eddig nem volt meggyőző 433-ban, de nyilván hosszabb távon kell megnézni, úgyhogy ezt nem is számolom.
Én bízom benne, hogy Belligham visszatértével váltunk a 433-ról..

Vagy Güler helyett fog játszani, és marad minden más, a 433 is.
De szerintem jobb lenne, ha Mastantuono/Brahim helyett térne vissza, de nem a szélre, hanem a két támadó mögé, a kp pedig maradna változatlan mögötte.
Nem muszaj valtanunk 4-3-3-rol, csak Belli legyen az elso sorban.

Bappe-----------Brahim
----------Belli----------
---Arda---------Fede---
---------Tchou----------

En ezt velem jelenleg a legerosebb kezdonknek. Raadasul igy Carreras is jobban be tudna jatszani a bal oldalt a vonal mellett, mert Vinivel ez nem igazan megy neki, hogy mindketten egy iranyba futnak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. szeptember 1., hétfő 7:12

Carreras :lol: :mrgreen:

Vissza: