Masztira terjunk vissza 2-3 ev mulva, en egy garnacso szintet latok benne kb max
Lapozzunk
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 11:35
HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. szeptember 1., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 1., hétfő 11:31
Vagy csak berakta a legalkalmasabb játékost oda kényszerből az edző, mert felmérte a játékosait ki lehet ott jó.ki van szamuzve jhv-be
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 11:26
Nem volt alapember?hehetheoriginal írta: A mellekelt abra bizonyitja, hogy nem lett alapember a kp-n, es jelenleg ki van szamuzve jhv-be az idealis posztjarol, ahova ezek szerint es az edzo szerint nem eleg jo. (Sztem eleg jo kp-ra, mint mondtam fejben szintet lepett a nyaron, es a kroos poziban elneznem nalunk is, de azt hallgattam toletek, hogy valszeg az edzo jobban tudja. Szerinte nem eleg jo stabil alapember kp-ra, tehat jelenleg az van, hogy ül, amit korabban mondtam rola.)
HozzászólásSzerző: Nmrm » 2025. szeptember 1., hétfő 11:22
Ekkora baromságot is ritkán olvasni, hogyne tudna már egy játékos fejlödni technikai tudásban vagy robbanékonyságban? Akkor mire vannak az edzések?hehetheoriginal írta: Mas pozicio. Almat ne naranccsal.
Szelre teljesen mas attributumok kellenek, mint kozepre, ami masztinal alapbol nincs meg.
szoboszlai szintet lepett fejben, miutan megszokta es beilleszkedett, de fizikalisan ugyanazt nyujtja/adja, amire kepes volt elotte is.
Maszti nem lesz technikasabb es sokkal gyorsabb/robbanekonyabb, ezek veleszuletett adottsagok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 11:16
Korabbi velemenyeid rola, hogy max atlagos, max spanyol vagy angol kozepcsapatba lehet alapember, kozepso posztokon gyorsan megeszik es nem latod hova ferne be a Poolba.hehetheoriginal írta: Mas pozicio. Almat ne naranccsal.
Szelre teljesen mas attributumok kellenek, mint kozepre, ami masztinal alapbol nincs meg.
szoboszlai szintet lepett fejben, miutan megszokta es beilleszkedett, de fizikalisan ugyanazt nyujtja/adja, amire kepes volt elotte is.
Maszti nem lesz technikasabb es sokkal gyorsabb/robbanekonyabb, ezek veleszuletett adottsagok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 10:49
Ertjuk, amit irsz, szazszor leirtad mar, es nyilvan tevedhetetlen vagy.hehetheoriginal írta:De ne mar, hat te is latod hogy er a labdaba, milyen meglatasai vannak/nincsenek, milyen fizikalisan.Realista24 írta:
Mondom, Milanban ugyanez volt.
Argentin sracot nem tudom megitelni, plane nem elitelni ennyibol.
Kb 4000 hasonlo jatekos futkoraszik europaban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 10:27
De ne mar, hat te is latod hogy er a labdaba, milyen meglatasai vannak/nincsenek, milyen fizikalisan.Realista24 írta:Mondom, Milanban ugyanez volt.hehetheoriginal írta: Erdekes en ugy emlekszem volt idoszak, mikor kezdokent lovoldozte a golokat es tarthatatlan volt. Aztan megserult.
De addig miben volt kevesebb, mint a brazilok peldaul?
O tudja a szintet, a kisgyerekben még potencialt se látok ra....
Argentin sracot nem tudom megitelni, plane nem elitelni ennyibol.
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. szeptember 1., hétfő 9:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 9:40
Mondom, Milanban ugyanez volt.hehetheoriginal írta: Erdekes en ugy emlekszem volt idoszak, mikor kezdokent lovoldozte a golokat es tarthatatlan volt. Aztan megserult.
De addig miben volt kevesebb, mint a brazilok peldaul?
O tudja a szintet, a kisgyerekben még potencialt se látok ra....
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 1., hétfő 9:26
Ezzel egyetértek. Viszont az a helyzet, hogy jobbra nincs más, mint kiegészítő ember. Ezért gondolom, hogy Belligham és Cama visszatértével indokolt lesz a szerkezetváltás, miután velük kiegészül a kp, leszünk elegen 4 fős kp-ra.Realista24 írta:Brahim sem jutott egyrol a kettore, es ugyanez volt vele a Milanban is.hehetheoriginal írta: Brahim 1v1 ben köröket ver az argentinra, balfasz marketinghuzas volt ez, nem latni a gyerekben semmi extrat semmilyen teren.
Lehet fejlodni fog valamelyest, de adottsagban, tehetsegben egy atlagjanos
Par extra meccs, par jo meccs, amugy szurke atlag. Nem tobb, mint egy kiegeszito ember.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 9:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 9:21
Brahim sem jutott egyrol a kettore, es ugyanez volt vele a Milanban is.hehetheoriginal írta: Brahim 1v1 ben köröket ver az argentinra, balfasz marketinghuzas volt ez, nem latni a gyerekben semmi extrat semmilyen teren.
Lehet fejlodni fog valamelyest, de adottsagban, tehetsegben egy atlagjanos
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 1., hétfő 9:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 1., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 1., hétfő 8:08
Nekem tetszik. Brahimot Gonzaloval megversenyeztetném azért a posztért.___Samy___ írta:Nem muszaj valtanunk 4-3-3-rol, csak Belli legyen az elso sorban.RealRaúl77 írta:
Én bízom benne, hogy Belligham visszatértével váltunk a 433-ról..
Vagy Güler helyett fog játszani, és marad minden más, a 433 is.
De szerintem jobb lenne, ha Mastantuono/Brahim helyett térne vissza, de nem a szélre, hanem a két támadó mögé, a kp pedig maradna változatlan mögötte.
Bappe-----------Brahim
----------Belli----------
---Arda---------Fede---
---------Tchou----------
En ezt velem jelenleg a legerosebb kezdonknek. Raadasul igy Carreras is jobban be tudna jatszani a bal oldalt a vonal mellett, mert Vinivel ez nem igazan megy neki, hogy mindketten egy iranyba futnak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. szeptember 1., hétfő 7:51
Nem muszaj valtanunk 4-3-3-rol, csak Belli legyen az elso sorban.RealRaúl77 írta:Én bízom benne, hogy Belligham visszatértével váltunk a 433-ról..gólvonal írta: Bellingham eddig nem volt meggyőző 433-ban, de nyilván hosszabb távon kell megnézni, úgyhogy ezt nem is számolom.
Vagy Güler helyett fog játszani, és marad minden más, a 433 is.
De szerintem jobb lenne, ha Mastantuono/Brahim helyett térne vissza, de nem a szélre, hanem a két támadó mögé, a kp pedig maradna változatlan mögötte.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. szeptember 1., hétfő 7:12
Jelenlévő fórumozók: 66 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem