Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Yazid » Ma, 11:43

gutihaz14 írta: Xabi Alonso’s Real Madrid have only allowed 17 shots in the first LaLiga 3 games.

This is the LOWEST tally by a manager in the league since Pep Guardiola in 2008. @OptaJose
Szép kis statisztika, bár ilyen gyenge 3 ellenféllel régen kezdtunk sztem :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » Ma, 10:52

Xabi Alonso’s Real Madrid have only allowed 17 shots in the first LaLiga 3 games.

This is the LOWEST tally by a manager in the league since Pep Guardiola in 2008. @OptaJose
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » Tegnap, 21:17

hehetheoriginal írta: az elmult evekben vilag legjobbjainak titulalt ederson, alison, donnarumma meg még ki tudja milyen emberek mind potyáztak bőven, curtinak még csak hibájára se emlékszem, nemhogy nagy balfaszságára vagy potyára, szar időszakra. (talán mikor kijött, mert nem bízott rudi térdében és gólt kaptunk, de azon kivul nulla. semmi). de nem is kérdés, hogy legalább 1 szinttel az összes többi kapus fölött van, fog, mint a festék. akárhogy is sztárolják a többit
Azért egy időben rövidre benyelt néhányat, de aztán a többiek elöl javítottak.

Viszont vitán felül a valaha volt egyik, ha nem a legjobb kapus, de ennek ellenére alulértékeltnek érzem a nem-Madrid szurkolók körében.
Hala Madrid y nada más 🤍

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 20:44

az elmult evekben vilag legjobbjainak titulalt ederson, alison, donnarumma meg még ki tudja milyen emberek mind potyáztak bőven, curtinak még csak hibájára se emlékszem, nemhogy nagy balfaszságára vagy potyára, szar időszakra. (talán mikor kijött, mert nem bízott rudi térdében és gólt kaptunk, de azon kivul nulla. semmi). de nem is kérdés, hogy legalább 1 szinttel az összes többi kapus fölött van, fog, mint a festék. akárhogy is sztárolják a többit
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 20:13

gutihaz14 írta:
kodo írta:

Szerintem közel sem olyan jó kapus az olasz, mint Courtois és szerintem a Citynek sem fog úgy beválni, mint nekünk a belga.
a belga elso evet azert nem lesz nehet uberelni :kalapos:
Fejben azért nem tud annyira konstans lenni Donnarumma, mint Courtois, viszont képességekre ritkán születik ilyen kapus mint az olasz és ha fejben is rendben van nagyon elit az emberünk.

City biztos hogy jól járt vele sztem.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » Tegnap, 20:08

kodo írta:
BLevi96 írta:
De, kb akkora rablás volt mint nekünk Courtois, ő is 30m volt.
Szerintem közel sem olyan jó kapus az olasz, mint Courtois és szerintem a Citynek sem fog úgy beválni, mint nekünk a belga.
a belga elso evet azert nem lesz nehet uberelni :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » Tegnap, 19:33

BLevi96 írta:
MorataMartin írta: Nem követtem napról napra Donnarumma fejlődését, de 30 millió euróért gyakorlatilag ajándék volt nem? :ozil:
0 0 2

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » Tegnap, 19:32

Realista24 írta:
Kerlon írta:

Nagyon félreérthető voltál és nem sikerült egy mondatodat sem értelmeznem. :lol:

Remélem a kedves zöldek ezt is eltüntetik, mint múltkor az enyémet. :hmmm:
reklamacio@madridom.hu
vannak érinthetetlenek úgy láccik :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » Tegnap, 16:30

MorataMartin írta: Nem követtem napról napra Donnarumma fejlődését, de 30 millió euróért gyakorlatilag ajándék volt nem? :ozil:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » Tegnap, 16:02

Nem követtem napról napra Donnarumma fejlődését, de 30 millió euróért gyakorlatilag ajándék volt nem? :ozil:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 16:00

Kerlon írta:
untouchable írta:

Megint azt sem tudod kivel vagy fókafiú, tanulj meg értelmezni mondatokat, aztán vitázhatunk.
Nagyon félreérthető voltál és nem sikerült egy mondatodat sem értelmeznem. :lol:

reklamacio@madridom.hu
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » Tegnap, 15:39

untouchable írta:
Kerlon írta:

Ilyeneket mondjuk egy United szurkolótól várna az ember. :lol:
Megint azt sem tudod kivel vagy fókafiú, tanulj meg értelmezni mondatokat, aztán vitázhatunk.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » Tegnap, 15:19

Kerlon írta:
untouchable írta:

Az a helyzet, hogy ők a legkisebb problémáink jelenleg, nem oszt, nem szoroz. Sokkal mélyebb gondok vannak a klubnál. Nem akarok mélyen belemenni, még várok néhány meccset, meg amúgy is belefáradtam az “elemzésbe”. Röviden: az edzői stábtól kezdve az új igazolások nagy részéig és az eszetlenül, kapkodva elköltött vagyonokig nagyon sok minden nem tetszik.
Pedig én gyermeki rajongással szeretem ezt a klubot és általában nagyon pozitívan állok mindenkihez. Mindegy, amit a 10-es évek második felében és a 20-as évek elején kaptam a csapattól az felejthetetlen és egy életre elegendő élmény volt.
Hala Madrid y nada más 🤍

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » Tegnap, 11:19

untouchable írta:
wZoLee7 írta:
Valami csak fekete lehet vagy fehér ugye? Csinálhatsz viccet belőle, de ha nézed a meccseinket látod, hogy mennyire hasznosak és kb milyen lehet nélkülük. Lehet mutogatni az utolsó meccset, hogy beszállt és gól meg minden, de ott is sikerült a közönséget hergelnie pár perc alatt. Aki szerint ez méltó hozzánk azt csak sajnálni tudom. Mondjuk baromságot akkor sem kellene írni. Senki nem írta, hogy kergessük el ingyen, csak te.
Az a helyzet, hogy ők a legkisebb problémáink jelenleg, nem oszt, nem szoroz. Sokkal mélyebb gondok vannak a klubnál. Nem akarok mélyen belemenni, még várok néhány meccset, meg amúgy is belefáradtam az “elemzésbe”. Röviden: az edzői stábtól kezdve az új igazolások nagy részéig és az eszetlenül, kapkodva elköltött vagyonokig nagyon sok minden nem tetszik.
Pedig én gyermeki rajongással szeretem ezt a klubot és általában nagyon pozitívan állok mindenkihez. Mindegy, amit a 10-es évek második felében és a 20-as évek elején kaptam a csapattól az felejthetetlen és egy életre elegendő élmény volt.
K

markstar

HozzászólásSzerző: markstar » Tegnap, 10:16

[/quote]

Ezek a sorok engem is teljesen megleptek. A Real Madrid a világ egyik legstabilabb és legjobban strukturált csapata. A bevételi lista élén vagyunk majdnem minden évben, pedig nincs a klub mögött végtelen pénzzel rendelkező arab állam. A spanyol bajnokság iszonyú mélységekben van. A legnagyobb riválisunk akik nem mellesleg a világ egyik legnagyobb brandje 2 éve azzal küzd, h az igazolásaikat regisztrálni tudja. Egy Liverpool 500 millió EUR-ót tudott költeni a piacon új játékosokra. Olyan szinten van hátrányban a bajnokság amiben a Madrid szerepel, hogy csoda egyáltalán, hogy ilyen szinten versenyben vagyunk.

Xabi Alonso-val meg el nem tudom képzelni, hogy mi lehet a bajod. Volt 3 tétmeccse. Mindegyiket megnyerte. Rotál és igyekszik változtatni. Az egyik ha nem a legjobban felkapott fiatal edző aki veretlenül nyerte meg a Német bajnokságot a Leverkusennel. A kusennel mondom még egyszer egy olyan ligában ahol a BM valami elképesztő erő fölényben van. Szerintem azért adhatunk neki még időt.

Az igazolásokkal sem értem mi a problémád. 0 bevételre költöttünk 170 millát. Carreras egyelőre nagyon jól néz ki. Spanyol és még fiatal is. Nem volt olcsó, de Amikor Hutchinson-ok meg Wissak mennek 50-65 milláért nem volt sok Carreras.

Trent: Kivételes képességű játkos. Elképesztő jobb lába van és brutális ahogy a pályán lát. Úgy jött ide, h folyékonyan megtanult spanyolul és mellesleg ingyen. Top 3 RB. Szerintem jó vétel volt.

Hujisen: Zseniális a gyerek. Fölösleges is róla hosszan írni. Brutál jó.

Franco: Végre egy bal lábas erőszakos közdős játékos. Di Maria és James keverék így elsőre. Lehet nem lesz Top játékos, bár ilyen hozzá állással és bal lábbal lesznek jó évei. Be kell vállalni néha az ilyeneket plusz ez az Argentín piacnak is szólt.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » Tegnap, 8:44

Manchester United:
Antony has moved to Real Betis in a permanent transfer.

We thank Antony for his efforts during his time as a Red and wish him the best of luck for the future.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » Tegnap, 8:36

nzooli93 írta: Csoves olaszok is jobbak mar gazdaságilag :lol:

Nem volna real barca,akkor kb egy portugal liga lenne a bajnoksagbol szinvonalra.

Elmult evek profi munkája ez kérem szépen :agree:
Szerintem sokkal durvább az a tény hogy az "angolok" 3x annyit eltudnak tapsolni mint a második helyezett. Rohadtul nem normális ami ott megy :kivagyhe:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » Tegnap, 8:22

Csoves olaszok is jobbak mar gazdaságilag :lol:

Nem volna real barca,akkor kb egy portugal liga lenne a bajnoksagbol szinvonalra.

Elmult evek profi munkája ez kérem szépen :agree:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 6:23

Angolok 3,56mrd
Olaszok 1,19mrd
Nemetek 856m
Spanyolok 683m
Franciák 636m

Nyári átigazolási összefoglaló.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. szeptember 1., hétfő 18:12

_Bushido_ írta:Korábban mégis sikerült egy brutálisan jó A csapatot (BBC, CKM, Carva, Marcelo, Ramos, varane) és egy tökéletes B csapatot (Lucas, isco, James, Morata, Asencio, Pepe, kaylor) összehozni. És elfértek. Emlékeim szerint egy jó darabig senki sem elégedetlenkedett a kevés percért. BBC CKM játszott a nagy meccseken, ligában meg öröm volt nézni a B csapatot. Bárcsak... remélem sikerül még 1x összerakni egy hasonlót. B csapatba mehetnének a saját nevelesek, akik most is ott vannak már Xabi radarján. Pl Chema is jól kezdett Stuttgartban.
De gondolom előbb meg kell varni, hogy az öregek kikopjanak, ha már maguktól nem mennek (Alaba, Mendy és addigra Rüdiger)
Attol fugg, mit jelent az, hogy "jó darabig". Ez egy tavaszon keresztul mukodott. Morata, James, Pepe az elso adando alkalommal leleptek.

Vissza: