HozzászólásSzerző: markstar » Tegnap, 10:16
Az a helyzet, hogy ők a legkisebb problémáink jelenleg, nem oszt, nem szoroz. Sokkal mélyebb gondok vannak a klubnál. Nem akarok mélyen belemenni, még várok néhány meccset, meg amúgy is belefáradtam az “elemzésbe”. Röviden: az edzői stábtól kezdve az új igazolások nagy részéig és az eszetlenül, kapkodva elköltött vagyonokig nagyon sok minden nem tetszik.
Pedig én gyermeki rajongással szeretem ezt a klubot és általában nagyon pozitívan állok mindenkihez. Mindegy, amit a 10-es évek második felében és a 20-as évek elején kaptam a csapattól az felejthetetlen és egy életre elegendő élmény volt.
[/quote]
Ezek a sorok engem is teljesen megleptek. A Real Madrid a világ egyik legstabilabb és legjobban strukturált csapata. A bevételi lista élén vagyunk majdnem minden évben, pedig nincs a klub mögött végtelen pénzzel rendelkező arab állam. A spanyol bajnokság iszonyú mélységekben van. A legnagyobb riválisunk akik nem mellesleg a világ egyik legnagyobb brandje 2 éve azzal küzd, h az igazolásaikat regisztrálni tudja. Egy Liverpool 500 millió EUR-ót tudott költeni a piacon új játékosokra. Olyan szinten van hátrányban a bajnokság amiben a Madrid szerepel, hogy csoda egyáltalán, hogy ilyen szinten versenyben vagyunk.
Xabi Alonso-val meg el nem tudom képzelni, hogy mi lehet a bajod. Volt 3 tétmeccse. Mindegyiket megnyerte. Rotál és igyekszik változtatni. Az egyik ha nem a legjobban felkapott fiatal edző aki veretlenül nyerte meg a Német bajnokságot a Leverkusennel. A kusennel mondom még egyszer egy olyan ligában ahol a BM valami elképesztő erő fölényben van. Szerintem azért adhatunk neki még időt.
Az igazolásokkal sem értem mi a problémád. 0 bevételre költöttünk 170 millát. Carreras egyelőre nagyon jól néz ki. Spanyol és még fiatal is. Nem volt olcsó, de Amikor Hutchinson-ok meg Wissak mennek 50-65 milláért nem volt sok Carreras.
Trent: Kivételes képességű játkos. Elképesztő jobb lába van és brutális ahogy a pályán lát. Úgy jött ide, h folyékonyan megtanult spanyolul és mellesleg ingyen. Top 3 RB. Szerintem jó vétel volt.
Hujisen: Zseniális a gyerek. Fölösleges is róla hosszan írni. Brutál jó.
Franco: Végre egy bal lábas erőszakos közdős játékos. Di Maria és James keverék így elsőre. Lehet nem lesz Top játékos, bár ilyen hozzá állással és bal lábbal lesznek jó évei. Be kell vállalni néha az ilyeneket plusz ez az Argentín piacnak is szólt.