Csak BLre JUVE ellen nekem ez így jó, ha tényleg megjönnek a jegyek

Köszi a segítséget és a tippeket. Remélem egy jó brusztolós 0-1 lesz

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. szeptember 1., hétfő 22:24
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 1., hétfő 22:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 1., hétfő 22:05
A 125 az ezer gondolom es nem euro?! Gusztustalan, 490 euroert VIP van.tomi_b írta:Megvettem végül a jegyet a Juve elleni BL meccsre viagogo-n, 125 volt darabja.gutihaz14 írta:
tavaly a milan ellen mi is viagogon vettuk, semmi baj nem volt
2.kategória, hosszú oldal, mobil jegyek, amit legkorábban meccs előtt 3 nappal küldenek.
Remélem minden rendben lesz velük.
A repjegy szerintem mai árakban nagyon rendben volt, 45 oda vissza kis tatyival.
Szállást az Opera metrómegállónál találtam reggelivel 2 éjszakára 65ért.
Valami tanács, javaslat, amit érdemes megfogadni?
Sosem voltam még BL meccsen, nagyon várom!![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. szeptember 1., hétfő 22:00
Megvettem végül a jegyet a Juve elleni BL meccsre viagogo-n, 125 volt darabja.gutihaz14 írta:tavaly a milan ellen mi is viagogon vettuk, semmi baj nem volttomi_b írta:
Egyik BL meccsre vennék és nem akarnám a tumultusra bízni magam hivatalos oldalon. Valószínű hely sem lenne 2 egymás mellé.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 31., vasárnap 22:14
tavaly a milan ellen mi is viagogon vettuk, semmi baj nem volttomi_b írta:Egyik BL meccsre vennék és nem akarnám a tumultusra bízni magam hivatalos oldalon. Valószínű hely sem lenne 2 egymás mellé.kodo írta:
Venni meg nem vettem de adtam már el.
Az eladó addig nem kapja meg a pénzt amíg a vevő meg nem kapja a jegyet.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. augusztus 31., vasárnap 21:56
Egyik BL meccsre vennék és nem akarnám a tumultusra bízni magam hivatalos oldalon. Valószínű hely sem lenne 2 egymás mellé.kodo írta:Venni meg nem vettem de adtam már el.tomi_b írta: Srácok viagogo javasolt meccsjegy vételre?
Van tapasztalatotok?
Az eladó addig nem kapja meg a pénzt amíg a vevő meg nem kapja a jegyet.
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 31., vasárnap 21:29
Venni meg nem vettem de adtam már el.tomi_b írta: Srácok viagogo javasolt meccsjegy vételre?
Van tapasztalatotok?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. augusztus 31., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: Hawer » 2025. április 17., csütörtök 19:40
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 11., péntek 22:11
Kercsó írta:teljesen együttérzeklestat írta: Na megvolt eletem elso Real meccse a valencia ellen!
én a Retiroban üldögélve szoktam állatbarát albérleteket nézegetni![]()
HozzászólásSzerző: rroolleesszz » 2025. április 11., péntek 22:08
Amugy en is kint voltam a Valencia elleni meccsen, de oszinten szolva nekem sem vett el az elmenybol, hogy kikaptunk, mert nagyon esemenydus meccs voltlestat írta: Na megvolt eletem elso Real meccse a valencia ellen!
Igaz rakas szarok voltunk de oszinten szolva nekem nem vett el semmit az elmenybol, 20 eve megalmodtam ezt szoval nem igazan erdekelt semmi.
Kurvajo helyen ultem, mint kideult azon a hetvegen volt eloszor hogy a nezoknek mutattak az elo meccset a stadionban igy minden dontest lattunk mi miert van stb, nagyon szuper elmeny volt. Nagyon jo ralatasom volt a palyara jatekosok is viszonylag kozel voltak, nagyon jo elmeny volt nem egyszer könnybe labadt a szemem.![]()
Egy foszer mellettem ult akivel felig spanyolul felig angolul vakeraltunk, nagy forma volt ilyen 50x pasas, berletes, nagyon jot dumaltunk vegig de latszott hogy igen neki ez csak egy hetvegi meccs a sok kozul...
Bellingham igazan lenyugozott eloben, magas eros testalkatu srac megis ugy mozog mint egy gazella.![]()
A stadion lenyugozo, hetfon visszamentem a stadion turara, imadtam, igaz az oltozo kimaradt de annyi baj legyen, meg vannak munkalatok amugy a stadionnal aznap reggel is dolgoztak rendesen de igyis jo elmeny, tura vegen 20 percig csak ultem es csodaltam a stadiont.
Madrid mint varos pedig csodas, kulonosen tetszett a kozlekedes meg hogy milyen tiszta.
Cibeles ter az egyik kedvencem lett, oda is csak kiultem percekre chillezni es magamba szivni a varos hangulatat.
Megegyszer koszonom mindenkinek a segitseget!
Biztosan nem ez volt az utolso latogatasom Madridba, oszinten fontolora is vettem hogy odakoltozom.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. április 11., péntek 21:38
teljesen együttérzeklestat írta: Na megvolt eletem elso Real meccse a valencia ellen!
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 11., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 11., péntek 20:27
Yepp, orulok, hogy voltam a "regi" Bernabeuban 10+ eve, ideje lenne csaladostul, gyerkocokkel ujrazni.Remy írta: Ha egyszer valaki megízleli ezt... fix vissza akar térni. Óriási élmény, a meccs és a város is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 11., péntek 19:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 11., péntek 19:28
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 11., péntek 19:20
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 1., kedd 23:12
Szerintem jobb, nem is kell annyit varni hogy sorban allsz csak, meg kb 30 perc volt az egesz.haszi írta:Mennyi idő alatt jött össze? Sokat kellett próbálkozz? Eddig mindig a realmadrid.com-ról vettem, de legutóbbi két alkalomnál szinte egy fél nap csak frissítgettem és próbálkoztam. Ez az entradas.com jobb valamivel?lestat írta:Na szuper, felig kicsit vakon vettem, csak orultem hogy valamit betudtam tenni a kosarba.![]()
HozzászólásSzerző: haszi » 2025. április 1., kedd 22:43
Mennyi idő alatt jött össze? Sokat kellett próbálkozz? Eddig mindig a realmadrid.com-ról vettem, de legutóbbi két alkalomnál szinte egy fél nap csak frissítgettem és próbálkoztam. Ez az entradas.com jobb valamivel?lestat írta:Na szuper, felig kicsit vakon vettem, csak orultem hogy valamit betudtam tenni a kosarba.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 1., kedd 22:26
Na szuper, felig kicsit vakon vettem, csak orultem hogy valamit betudtam tenni a kosarba.Realista24 írta:Uh, az bombaparadelestat írta:
207 es szector. Tribune. Kepek alapjan nem tunik rossznak. Majd kiderul.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 59 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem